.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Варна

Есе на тема...

На тема "Всички живеем под едно и също небе,но не всички имаме един и същи хоризонт."
    Или поне ме насочете за какво става въпрос..
    Набирам фенове за Вашата Фейсбук страница (ако ме потърсите до 31.10.2011г - получавате до 30% намаление от цената), за контакти в скайп: ivanovvarna

Помогнете трябва ми философско есе на тема "ако съдбата ти затваря вратата - влез през прозореца" Сенека или "Моята идеална държава". В първата трябва да се включват поне 2 философски тези(на двама или повече философи Ж.П.Сартр,Кирхегор ),може да се включат понятията свобода,щастие,съдба. Във втората трябва да се разгледат поне двама философа(Аристотел,Платон, емокрит, две тези) може да се включат и по-съвременни теоретици. Също може да се спомене и държава която ни харесва и искаме да живеем там.

Философско есе

Помогнете трябва ми философско есе на тема "ако съдбата ти затваря вратата - влез през прозореца" Сенека или "Моята идеална държава". В първата трябва да се включват поне 2 философски тези(на двама или повече философи Ж.П.Сартр,Кирхегор ),може да се включат понятията свобода,щастие,съдба. Във втората трябва да се разгледат поне двама философа(Аристотел,Платон, емокрит, две тези) може да се включат и по-съвременни теоретици. Също може да се спомене и държава която ни харесва и искаме да живеем там.

Exclamation Философско есе

За утре ми трябва есе на тема "Опазването на околната среда е по-важно от индустриалното развитие".

План:
    1. Увод - кратък анализ на съвременното общество.
    2. Проблеми породени от бързия икономически бум.
    3. Проблеми, които пораждат екологично съзнание.

Много ми е важно!

Спешно ми трябва есе на една от тези теми:
    1.С какво Кирил и Методий са идеалният тип на своята епоха
    2.Има ли живот в книгите днес
    МОЛЯ ВИ! СПЕШНО Е! Благодаря предварително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си