- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е да харесвам няколко момчета едновременно?
^ Повечето от набора ви са точно такива, аз си имам едно вкъщи, ама мъжко, да видиш ти хормон как тресе :Д. Всички минаваме през такъв етап.
И, авторке, да, нормално е, особено като се имат предвид годините ти. Насочи се към този, към който имаш най-големи симпатии, за това не можем да помогнем ние.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
^ Абе, никога не съм харесвала 3 момчета едновременно. Дъх. Може би съм пропуснала тази фаза.
То и аз не съм преминавала през такава тъпа и безсмислена фаза. Това си е супер тъпо и показва само това, че авторката не знае какво искаш.
Та, изясни се с чувствата си , със себе си. Няма такова животно - харесвам трима, все при един плюсовете надделяват (ако мога така да се изразя) и единия харесваш повече. А по пътя на изключването - махаме последния, който ходи с най - добрата ти приятелка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Отговарям без да съм чела темата.
Възможно е да харесваш няколко момчета едновременно, ако харесването е далеч от влюбване, не бъркай двете неща. Възможно е да се кефиш на външния вид на няколко момчета, възможно е да намираш общи неща, да харесваш чувството за хумор на единия и стила на другия, но винаги, винаги, винаги тръпката ще е с едно момче.
По-нататък (като пораснеш малко) ще видиш, че има много видове отношение с различни тръпки и понякога един човек не може да ти осигури цялата тръпка, от която имаш нужда. Но това по-нататък.
Пантерке, добре че не си я прочела..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..