- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Когато напиша книгата си, ще проявите ли интерес да си я купите?
Всъщност темата е сериозна, цената ще е около 10-15 лева![]()
Хубаво е да си мечтаеш.
Ще трябва да си намериш добър редактор... като знаем колко си грамотен, писателю
Каква книга ще пишеш като нямаш никакъв стил на писане? Книгата не е като един дълъг пост във форума..
Не знам кой ще ти я издаде. Мен ме е срам да покажа и абзац от писанията си. Да не говорим за четене.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може, ама на каква тема ще бъде?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Аз предлагам заговор - да му хвърлим един коктейл Молотов в автобуса.
Желаещи?
Впрочем ти ще се впишеш идеално в Османия - поредния мазен педал с високо его.
Излагаш квартала ни най-малко...
абе ваксе регнах се в ерепублик ама не мога да му разбера целта на това, видях че се бием срещу турция и влязох в боя и бих бая хора, а не знам изобщо как се цъка само ги атакувахя ми разясни малко
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
скайп имаш ли?
писах ти лс
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
1. Сигурен съм че си педал или поне се правиш на такъв.
2. Педалчетата си личат отдалече.
3. Нямам маски за форона. Тва дали ти ползваш е друг въпрос.
А трябва си голяма путка да не пуснеш една снимка. Или поне да пратиш на ЛС...
На някои педали им личи, на други не. Не претендирам че съм от вторите, само отбелязвамще ти пратя нещо на ЛС, след малко провери