- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Когато напиша книгата си, ще проявите ли интерес да си я купите?
Всъщност темата е сериозна, цената ще е около 10-15 лева![]()
Хубаво е да си мечтаеш.
Ще трябва да си намериш добър редактор... като знаем колко си грамотен, писателю
Каква книга ще пишеш като нямаш никакъв стил на писане? Книгата не е като един дълъг пост във форума..
Разликата между това, че аз съм ученичка, а ти студент са само и единствено няколко години. Като искаш си пиши пътеписите как ходиш по Османските земи, живей още с родителите си и мисли с акъла на 12 годишен, но важното е, че ти си СТУДЕНТ Уау! Толкова недостижимо е да си студент в Пловдив в университет, който е на 7531893465832890234742309 място в света, изпреварван дори от университети в Африка, но ти си студент, извинявай, това е толкова престижно и непосилно за обикновените хора....
Не знам кой ще ти я издаде. Мен ме е срам да покажа и абзац от писанията си. Да не говорим за четене.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може, ама на каква тема ще бъде?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Аз предлагам заговор - да му хвърлим един коктейл Молотов в автобуса.
Желаещи?
Впрочем ти ще се впишеш идеално в Османия - поредния мазен педал с високо его.
Излагаш квартала ни най-малко...
абе ваксе регнах се в ерепублик ама не мога да му разбера целта на това, видях че се бием срещу турция и влязох в боя и бих бая хора, а не знам изобщо как се цъка само ги атакувахя ми разясни малко
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
скайп имаш ли?
писах ти лс
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
1. Сигурен съм че си педал или поне се правиш на такъв.
2. Педалчетата си личат отдалече.
3. Нямам маски за форона. Тва дали ти ползваш е друг въпрос.
А трябва си голяма путка да не пуснеш една снимка. Или поне да пратиш на ЛС...