- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам бързо..
Здравейте..
Имам много кофти проблем,четох доста из форума,но не намерих отговора на въпроса си.Значи аз съм на 17 години,до сега не съм правил секс имам приятелка от 2 месеца и оная вечер стана така,че за малко щеше да се стигне до секс,но аз се оплесках много гадно и съм притеснен.Целувахме ме с приятелката си и тя започна да ми обарва х*я и аз нея,но свърших, и стана много кофти, бях много възбуден.Моля да не се подигравате с това,а някой да ми помогне с някакви съвети.Какво мога да направя за да задоволя приятелката си.Дали ще свършат работа тези презервативи на DUREX PREFORMA?Или нещо друго?А дали ще има ефект ако ударя две че*ии 1 час преди секса ?Просто съм много разочарован и незнам какво да направя. Моля някой да помогне.
Нормално е. Преди да правите секс, евентуално ,може да си удариш една за отскок, след това по-бавно ще свършиш. Притеснението също играе голяма роля,затова го сведи до минимум.Казват ,че именно презервативите,които си споменал са по-тесни...не съм ги пробвала и не знам. Има лубриканти,които могат да забавят еякулацията.
Зависи обаче,хора използвали такива лубриканти споделят,че понякога не могат да свършват,защото намалява доста чувствителността.
maDamn
Тва си е гадно ... ,но наистина по добре си шибни една здрава ... ч... ии това е ..
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Ами съфорумници са споделяли, че от гореспоменатите Durex се случва да им спада... не знам и аз не съм пробвала с такива.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това с чикията е добра идея,но не се знае кога точно ще се започни секса..Примерно ако направя преди 1-2 часа пак не върши работа![]()
Пич поговори с нея за това. Не мисля, че ще има нищо против ако не за свирка поне, да ти удари една преди секса и после няма да имаш проблем![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Пич, като човек със Секс шоп бих те посъветвал да отидеш до такъв магазин и да търсъш презервативи LOng love с лубрикант за задържане или да си вземеш спрей за задържане DOOZ 14000 с Витамин Е,но във всички случай успокой "топката" всичко ти е в главатаУспех!
![]()
Това DOOZ 14000 веднага ли действа и някой пробвал ли го е ? Иначе съм чел за него
Да действа веднага пръскаш си малко на главата на члена от всичките му страни малко изтръпва но действа безотказно.Недостатъка му е ,че няма да може да ти прави френска.Цената му в повечето секс магазини е 39 лв. , на презервативите около 2лв/бр
А чувствителността на секса намалява ли?
Това е идеята на спрея - да ти намали чувствителността на рецепторите по главата на пениса.Затова продължителноста на половия акт е по-дълга и доставя повече удоволствие на парньорката ти.
Това ще си го купя и ще го пробвам,а имали въжмоност изобщо да не свърша? И трябва ли да слагам презерватив след като си напръскам този спрей?
По-добре научи го да го контролираш, отколкото да ползваш разни лубриканти.. И да естествено, че със презерватив трябва да си!!
Да не казвам голяма дума, но моя съм го научил когато аз кажа тогава да свършва, мога за 5 мин мога и за 30 , мога и за 1 час , всичко се контролира от степента на емоцията и самия мозък..
Ух, кофти.
Проблемът е в главата ти. Трябва да спреш да мислиш, че сексът е кой знае какво или че тя ти оказва висше благоволение, като си ляга с теб. Имаш приятелка, нормално е да правите секс. Не се превъзнасяй. След като свикнеш да мислиш по тоя начин и удариш една преди това, няма да имаш проблем.
ПРАКТИКАТА...ПРАКТИКАТА... Всичко опира до практиката !Първо и задължително първо трябва да кажеш на момичето ,че направо те подлудява !"Толкова си секси,че немога да се удържа когато съм с теб !"Би трябвало да го приеме за комплимент !Даже може тя да ти помогне !Само,че трябва да имате на разположение доста време и усамотено място - например хотелска стая или празна къща.Вземете повече презервативи и ...ги използвайте!Като свършиш не спирай любовната игра ! Една или две минути почивка и почваш пак ! Не забравяй да обръщаш повече внимание на нея от колкото на себе си !
Според мен,това е рецептата ! Приятно ебане !
Като за начало мисля да взема този спрей и да видя как действа,защото не мисля,че ще се справя с тези начини които вие ми казахте за сега. Може,но след повече практика. Не искам отново да се изложапреди да започнем. Примерно когато усетя,че ще става нещо,отивам до тоалетна напръсквам си спрея на главичката,след това продължаваме любовната игра и като се почне вече слагам презерватива и действам.Това вариянт ли е?
Чисто психологически проблем, но до някъде е нормално да не можеш да се "удържаш". Още си на 17, не си правил секс до сега, най-вероятно и това е първото момиче с което си толкова интимен. Все фактори които оказват голямо влияние за крайния ефект. Моя съвет е следния, зарежи ги тия глупости, говоря за тия спрейове които по-горе ти предлагаха, според мен това са грешни пари хвърлени на вятъра. Главно поработи над психиката си, всичко е в главата ти. Все пак си трябва и практика. Следващия път когато си с нея и усетиш, че ще свършиш, поеми инициативата. Вместо тя да те пипа, ти пипай нея. Това с удрянето на "една" също не е лоша идея. Пък и дори да свършиш един път, какво ви спира да продължите ? В крайна сметка още си неопитен, с времето нещата ще се нормализират. Просто не прави драми от това, сигурен съм, че и приятелката ти не го прави. Пак казвам с времето и практиката нещата ще тръгнат в правилната посока. Успех !
Не прочетох мненията докрай, но мисля, че това което е написано е достатъчно, но все пак... От възбудата е нормално да се е случило това нещо, щом хем се целувате, хем има и физически контакт до половете.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Никой ли не го е пробвал?