.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Възможно ли е да харесвам няколко момчета едновременно?

Така ами мисля, че харесвам 2 момчета, а към третото имам някакви симпатии, но не могат да се нарекат харесване.
    Единия не го познавам, а сме си казвали здрасти един път на живо и сме си писали малко, но мисля, че ме сваляше. Беше доста отдавна, сигурно преди 1-2 месеца и това е общо взето. Имаме доста общи интереси, но и разлика във възрастта. Да оточня аз съм на 15, а той на 17 или 18.
    С второто момче съм се забивала, но той е много срамежлив и мисля че дори аз бях първото момиче, с което се е целувал. Това се случи по време на зеленото училище и аз бях малко пийнала и така се стекоха нещата, че се целувахме. На другия ден ми беше лошо и той явно забеляза, че не ми е добре, защото 2 пъти ме пита дали съм добре, а от зеленото мина доста време и в началото се поздравявахме в училище, но вече се подминаваме. Казах на една приятелка, че го харесвам, защото вниманието ми беше насочено само към него тогава и тя взе, че каза на един от неговия клас и сега съм сигурна, че и той знае, но както казах е срамежлив и едва ли ще предприеме нещо.
    И третото момче е от моя клас и сме си много добри приятели, обаче той ходи с най-добрата ми приятелка и усещам, че се държи различно с мен- като ме гушне ме целува по бузата, тази сутрин ми каза, че мириша хубаво и като ме гушне си слага ръцете по-надолу от колкото трябва. Той всъщност се държи горе-долу така с всички момичета, обаче на мен ми е някакво странно, не че не ми е приятно, даже напротив, но се чувствам гузно заради приятелката ми и това може би го поставя извън списъка ми.
    Въпроса ми е към кой от тримата да си насоча вниманието, защото не издържам така, имам чувството, че ще полудея?
    Извинявайте за дългия пост, надявам се някой да си направи труда да го прочете, защото съм наистина объркана...

Ние ли трябва да детерминираме избора, който би направила въз основа на тези данни (трудно могат да се наречат така, поради своята несъстоятелност на информативността). Ако не ме разбра, то аз имам предвид, че това е лично твоя задача (да се насочиш към някой рационално, но и да вземеш под предвид чувствата си). Следващите, които пишат в темата само ще затвърдят един или друго от твоите изборите, които би направила и без тях. А въпросът, който си формулирала в заглавието, е повече от тривиално ясен.
    *единственият тип, който вече си изяснила е, че няма защо да прекъсваш връзката на най-добрата си приятелка.
    **добре е човек да споделя в обществен форум, ако няма приятели за тази цел (това ли беше твоята цел; вероятно).
    ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оф, боже. И това ми било наборка.

Цитирам една съфорумка, в друга тема:

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Оф, боже. И това ми било наборка.

Цитирам една съфорумка, в друга тема:
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Искам да имам пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям...

Глупаци много, патрони малко - казали хората ...
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-14-2012 на 19:22

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ Повечето от набора ви са точно такива, аз си имам едно вкъщи, ама мъжко, да видиш ти хормон как тресе :Д. Всички минаваме през такъв етап.

И, авторке, да, нормално е, особено като се имат предвид годините ти. Насочи се към този, към който имаш най-големи симпатии, за това не можем да помогнем ние.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Абе, никога не съм харесвала 3 момчета едновременно. Дъх. Може би съм пропуснала тази фаза.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^ Абе, никога не съм харесвала 3 момчета едновременно. Дъх. Може би съм пропуснала тази фаза.
    То и аз не съм преминавала през такава тъпа и безсмислена фаза. Това си е супер тъпо и показва само това, че авторката не знае какво искаш.

Та, изясни се с чувствата си , със себе си. Няма такова животно - харесвам трима, все при един плюсовете надделяват (ако мога така да се изразя) и единия харесваш повече. А по пътя на изключването - махаме последния, който ходи с най - добрата ти приятелка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Отговарям без да съм чела темата.
    Възможно е да харесваш няколко момчета едновременно, ако харесването е далеч от влюбване, не бъркай двете неща. Възможно е да се кефиш на външния вид на няколко момчета, възможно е да намираш общи неща, да харесваш чувството за хумор на единия и стила на другия, но винаги, винаги, винаги тръпката ще е с едно момче.
    По-нататък (като пораснеш малко) ще видиш, че има много видове отношение с различни тръпки и понякога един човек не може да ти осигури цялата тръпка, от която имаш нужда. Но това по-нататък.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Пантерке, добре че не си я прочела..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Как така зелено училище Нали си на 15. Такива неща няма от 5 клас.
    И най- добре кажи на приятелката си да го маха тоя .... тцтцтцтцтц
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice Виж мнението
    Как така зелено училище Нали си на 15. Такива неща няма от 5 клас.
    И най- добре кажи на приятелката си да го маха тоя .... тцтцтцтцтц
    Как пък да няма? Хората се организират и си ходят на зелени училища, това няма нищо общо.

По темата - възможно е да харесваш и 10 момчета едновременно и да имаш симпатии към още 100. Не е възможно обаче да е наравно. Все някой трябва да надделява спрямо другите, да е по-...

anonymous708973
    Guest
    E, прочетох я.
    Авторке, не си добре. Едно нещо не видях по адрес на първото момче, което да индикира симпатия. Това, че той те харесва, не означава автоматично, че и ти трябва да го харесваш. Втория не знам доколко те кефи, ама няма да се получи нищо с него, личи си, че тая срамежливост те отблъсква. С третото имаш шанс. Прецени си ситуацията с приятелката.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Аз пък ако бях на мястото на тези момчета бих те махнал теб..

тва с пушката радва
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си