.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ревнувам го дори от приятеля му

и така ходя с едно момче от 7 месеца вече,много се обичаме,ядем заедно,спим заедно за секунда не се разделяме ,но когато примерно трябва да излезем с един негов приятел или той сам да излезе с него и ми става супер кофти и започвам да се сърдя,цупя и т.н.,това не се случва всяка вечер ,те излизат някъде 2-3 пъти в седмица,за по 5-6 часа ,но това ме побърква ревнувам го искам да е с мен непрекъснато,моля ви помогнете ми знам ,че не е правилно да го ограничавам ,но немога да се спра

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Tова твоето е мания и е един от почти сигурните варианти да прецакаш връзката си и да отблъснеш приятеля си. Не се прави така. Не може да сте постоянно заедно и да ходите и до тоалетната за ръчичка. Всеки има нужда от своето лично пространство и време. Ако искаш да му писне от ограничения и цупни - действай по същия начин. Ако не - наложи си го и свикни с мисълта, че няма как да сте заедно по 24 часа и че той си има приятели, с които също иска да се вижда.

Мега фен Аватара на xoxi
    Лигла.
    Ако приятелят ти има малко останало достойнство няма да търпи такива ограничения. Това твоето е малко плашещо, освен дразнещо.
    И спря да се върти за миг земята..

Здравей,

Ти сама знаеш отговора "знам ,че не е правилно да го ограничавам"

Ограничиш ли го ---> Край
    Цупиш ли се прекалено ---> Край

Greets
    MBF

Ти знаеш ли какво значи "лично пространство"? Ти самата приятели нямаш ли, че си нон стоп с гаджето си? Не се пристрастявай към него, вие сте отделни хора, не може да сте 24/7 заедно.
    Остави го да се вижда и с приятели, нормално е!!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MBF Виж мнението
    Здравей,

Ти сама знаеш отговора "знам ,че не е правилно да го ограничавам"

Ограничиш ли го ---> Край
    Цупиш ли се прекалено ---> Край

Greets
    MBF
    Много точно казано !
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Добре де, ти приятелки нямаш ли да се виждаш с тях, когато приятелят ти излиза с неговия?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ти знаеш ли какво значи "лично пространство"? Ти самата приятели нямаш ли, че си нон стоп с гаджето си? Не се пристрастявай към него, вие сте отделни хора, не може да сте 24/7 заедно.
    Остави го да се вижда и с приятели, нормално е!!!
    Съгласна съм.
    Но 2-3 вечери в седмицата да му отиват по 5-6 часа с приятелите... те да не са сиямски близнаци?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Дай му да диша. Не му отнемай правото и свободата, налагайки му някакви тъпи ограничения. Той си има свой собствен живот. Ти също. Имате си приятели, познати, хобита и т.н., на които трябва да отделяте време. Няма как непрекъснато да сте заедно, свикни с тая мисъл - освен ако не искаш , заради ограниченията ти да го загубиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    К'ви сте вие бе, хора ?! Почвам да се плаша вече...

От такива болестни състояния - бягай и не поглеждай назад !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като го изгубиш заради обсебеността ти към него, ще разбереш колко точно не е било правилно.
    За момента само ти можеш да си помогнеш като спреш, макар че такива състояния трудно се спират ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си