- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой да избера!
Здравейте!!!Аз съм на 12 години.Тази учебна година се преместих в ново училище.И 2 момчета ме харесват.Единият се казва Георги другия Стефан!Те са от моят клас.И двамата ги харесвам и те мен и искат да съм им гадже.Георги е палав и би направил всичко за мен.Той е много симпатичен и е дребен на ръст!Стефан е малко по висок от мен,може да пее,добър е в училище,държи се добре с мен.Но няма да направи нищо за мен дори когато бяхме в парка аз го черпих със сладолед!И ви питам какво да правя при положение че и двамата ми пишат бележки в час и се държат много мило с мен?
Последно редактирано от yoannna_play : 05-14-2012 на 21:10 Причина: фжедф
Само едно не разбраx - това,че си го черпила сладолед означава,че Стефан не е готов на нищо за теб? wtf..
Иначе помисли кой повече xаресваш. Малко гадно ги изброй момчетата,все едно са два "телефона" и се чудиш кой да си купиш,но както и да е..
Бой до смърт. Най-доброто решение
Последно редактирано от bloodyfool : 05-14-2012 на 22:02
да не ти казвам как се казва на момиче, което не може да избере между две момчета ... но аз мисля, че този, които те защитава и ти отдава цялото си внимание е по- добре. Но ако един от двамата е такъв, не мисля, че го заслужаваш ..
Мирише ми на як трол тука..
Гледай TVD сезон 3 и ще разбереш какво да правиш
/На някои може да им допадне единия, на други-другия... така, че ние не може да ти кажем, но поне в предишните постове ти дадоха и някой друг съвет.![]()
12 години? Смятай.
И аз преди 2-3 години си имах гаджета, но не пишех по форумите кой да си избера.
И много глупаво направи, като им каза имената.
Зависи от това кой ти е по - симпатичен и кой повече ти харесва. Ако ще ходиш с него, щото просто той те харесва, няма никаква полза от това. Връзка без чувства няма никакъв смисъл.
Също е и глупаво да мислиш, че някой би направил ВСИЧКО за теб. Това е доста силно изказване, не мислиш ли?
Аз лично бих избрала Стефан.
Заради един сладолед не бива да го отрязваш.
Съгласна съм с поста на wiiwa за такива като теб..
Ти направо като по каталог ги избираш... Вярно че на 12 години е така, аз обаче не се водя от „профила“.
Решаващ въпрос 1 : Как ме кара да се чувствам?
Решаващ въпрос 2 : Как ни виждам заедно?
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.