Здравейте,
Имам среща с едно прекрасно момиче, а проблема е , че не знам къде да я заведа. Дайте някои оригинални идейки. Жокер имам и (кола ). Искам да я спечеля още повече![]()
Не разчитай на колата и не я възхвалявай, не ти е никаква още и не си й длъжен. Седнете някъде да пийнете нещо, после се разходете и говорете, за да се опознаете. Откъде си?
на Юг от МайнаТаун не се хваля всеки има кола вече на тоя свят.
Това че не отговаряш на въпроса от къде сте е в твой минус. Искаш съвет къде да я заведеш, а не казваш ориентир. Ако си от Ямбол, а аз ти кажа място във Враца, добре ли е?!
от любимец
Ами значи зависи много какво искаш да правите. Ето тук има отбелязани интересни места, които могат да се разгледат в Хасково
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=bg
Абе, как ще я мъкне по забележителности. Сядате на едно кафе (ако има по-интересно, на него, ако не - здраве да е) и си говорите. Като по-интересно мога да посоча veda house в Пловдив, виж им сайта, ама да не ти хрумне да мъкнеш момичето до Пловдив за един чай.
Просто отидете някъде на по кафе, след това се разходете някъде.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да цитирам ли горните постове за пиенето на кафе и разходката след него, или няма нужда?
благодаря вся пак
$.$ На катерушката !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.