Здравейте,хора. Имам регистрация тук, но си направих нова понеже искам да остана анонимна.
Та ето за какво става въпрос:
1) От много време си пиша с едно момче, излизали сме с компания, засичаме се тук там. Нон стоп си говорихме по скайп,камери а-у. Бях започнала да го харесвам, но после се отдалечихме един от друг. Сега след извесно време усещам как ми липсва общуването с него, липсва ми усмивката му, когато изръса нещо тъпо по скайп.. И изпитвам някакво сексуално влечение към него. Искам да .............. . . . сещате се. Аз не съм от типа момичета, които се раздават на всеки. Правила съм го само с един човек с много дълга връзка. А той е от онзи тип.. несериозния,дебна да еб*а.. сещате се.. Не искам нищо сериозно с него. Знам, че не е това, което търся. Не може да ми даде нищо освен секс. Та отклоних се доста. Проблема е да се отдам ли на желанието си или да си седя на трибуквеника.
2) Вторият ми проблем е...
Пиша си с едно момче, което е с 4 години по-голямо от мен(нда, и него харесвам, даже май съм влюбена ххкк) . Имаме еднакви вкусове за нещата, и двамата търсим едно и също (според думите му- обич,топлота,опора,подкреп ..). Но как аз мога да съм сигурна, че е искрен при положение, че от 3 месеца писане никакво развитие(не сме излизали). И другото, което е ... ТОЙ Е НА 21 ?!?!?! И е толкова перфектен... облича се яко, държи се яко, има хубаво лице и тяло.. Може да има всяка , защо точно аз ?
П.П. Знам, че ме тресе хормона и съм яко във филма, но съм толкова объркана.. Може да ме хейтвате ама и да има някой свестен коментар :Д