.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Голям фен Аватара на In*The*Face

Ново предложение

Здравейте, не знам дали е правилно, че пускам нова тема, но понеже днес на работа е страшна скука и имам малко свободно време, та ето накратко...в този Форум е хубаво да има една закачена тема с предложения, в която когато на някой му хрумне идея да може да влиза и да я предлага без да се роят една след друга нови теми с по два реда обяснения. Това първо и второ, ако погледнете във форум "Секс" там всяка втора тема е за така проблемното сред младежите обезкосмяване и реакциите след него. Прави ми впечатление, че във всеки отделен форум има заковани теми за често задавани въпроси, та според последните такива смята, че въпроса с обезкосмяването е точно такъв. И друго, което не знам дали е обсъждано и възможно, хубаво е да има опция за следене на дадена тема. Или иначе казано бутон за абонамент, който не те задължава да публикуваш мнение. Причината за това е, че има теми, които привличат интерес, но е безсмислено да се включваш точно сега с безсмислен пост от рода на "10 букви". А пък понеже темите не са никак малко и при мен лично, точно след 2 часа съм забравила името й, раздела в който се намира и така. Това са предложенията ми. Благодаря за вниманието : )

Супер фен Аватара на scrooper
    Това за абонамента би било много хубаво
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    А и още нещо, понеже пиша и на други места, не знам дали можете да добавите бутон за известяване при нова тема. По принцип е много полезно да има такъв за всеки форум.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си