Здравейте Преди няколко дена , бях в гаджето ми и той си беше оставил компютъра отворен, и си връзваше някакви кабели и ми каза " намери си филм".. Е, такъв филм си намерих, че не е реално. Беше си оставил скайпа отворен на някакъв чат с бившата му, при което гледам " искам да свалям дрехи само от теб", " тя не значи нищо за мен" , целувки и прочие.. не исках да ровя затова набързо го затворих и се направих, че не съм го видяла. После отворих папката с филмите, и понеже, сериалите , които гледаме не са в папка, а се нареждат най-отдолу, моя милост се натъкна на още някакви снимки с въпросната красавица, които изобщо не погледнах, затворих компютъра и казах, че не съм намерила нищо интересно за гледане.
На следващия ден му казах какво съм видяла,а той ми каза " Като съм го написал, написал съм го, и к`во? "..Аз буквално го гледах като пребозало теле майка си и не знаех какво да кажа...... иииии в момента, в който си говорихме, ми светна, че въпросната мацка, да я наречем А., когато се появява отнякъде си, аз трябва да изчезна, или той си намира някаква спешна и важна работа, или трябва да ходи до село... Пробвах да говорим пак, но той ми каза, че сама съм си виновна, задето съм се " отдалечила от него", и каза, че няма да говори повече..
Ходим вече година , и.. нямам никаква идея какво , по дяволите , да му кажа.. Дали да скъсам с него или не..