- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой да избера!
Здравейте!!!Аз съм на 12 години.Тази учебна година се преместих в ново училище.И 2 момчета ме харесват.Единият се казва Георги другия Стефан!Те са от моят клас.И двамата ги харесвам и те мен и искат да съм им гадже.Георги е палав и би направил всичко за мен.Той е много симпатичен и е дребен на ръст!Стефан е малко по висок от мен,може да пее,добър е в училище,държи се добре с мен.Но няма да направи нищо за мен дори когато бяхме в парка аз го черпих със сладолед!И ви питам какво да правя при положение че и двамата ми пишат бележки в час и се държат много мило с мен?
Който решиш, и без това няма да сте заедно цял живот, най-много месец..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Избери този, който ти е по-симпатичен и с който се чувстваш по-приятно.Гошо, може би.
Многу сладка тема.![]()
![]()
Аз предлагам да тръгнеш с единия и като се скарате след няколко седмици, да тръгнеш с другия.
И спря да се върти за миг земята..
Гошенцето![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
+ 1 за мнението на In*The*Face
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе да ти имам дилемите... на 12 и се чуди кой да избере, щото те я харесвали и си пишели бележки в час.
Лапе, я ходи да си играеш с кукли!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Nuf said...Първоначално написано от yoannna_play
Темата е приключена вече направих своя избор и никой не избрах защото момчетата са глупави!
Явно и двамата с нещо са те засегнали![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
георги продава хероин
то густо, то пусто
Още преди да съм прочел темата ти, щях да ти препоръчам да избереш Гошо (винаги е замесен по някой Гошо, дори когато свалячите са с други имена). Така че хващай се с него, ще се държи добре с теб и даже те глези. Само не палавейте много, че още сте малки.
Оу, сега видях, че си ги резнала. Жалко за Гошо... :/
Welcome to the Jungle...
+
Гледай TVD сезон 3 и ще разбереш какво да правиш
/На някои може да им допадне единия, на други-другия... така, че ние не може да ти кажем, но поне в предишните постове ти дадоха и някой друг съвет.
EDIT: Сега видях, че си ги отрязала и двамата, значи си ме послушала да изгледаш сезон 3 на TVD![]()