.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Отказвам се вече да обеснявам за първото,ако искате приемете и че съм се съглила с вас...Не се чувствам тъпо,за това че са предпочели нея.И отново-към първото момче все още имах чувства тогава!Няма как всички да ме харесват,освен това не се случва за първи път да изберат друго момиче пред мен,нито ще е за последен.Хиляди пъти повторих,че е така-момчетата не са ми длъжни с нищо,ама тя ми е приятелка..Е,извинявайте много само аз ли намирам това за адски некоректно?Не става въпрос за момче,което съм видяла на улицата и съм казала "я,колко е сладък тоя",ако беше така нямаше да се стига въобще до тука

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке нещата са прости - щом момчето е свободно значи може да бъде сваляно от който и да е. Идеята "Мойте гаджета са си мои и никой няма да ми ги пипа преди, по време и след като сме ходили" е меко казано малоумна. Щом той е свободен и приятелката ти е свободна значи.. който пръв свари. Няма да се сърдиш че тя е била по успешна от теб. Приятелството ви не би трябвало да се определя от това коя кого сваля или не. Никой няма да те чака да се наканиш, нито пък ще се съобразява с теб когато става въпрос за любов. Всеки си гони интереса, а приятелството не би трябвало да страда от това. В противен случай не е никакво приятелство а просто си убивате времето заедно, съскайки.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Вие сте много зле!Не разбирате ли какво му е на момичето??И на мен би ми станало много гадно ако моята приятелка направи така!!!Миличка аз те разбирам,не се ядосвай ами се отдръпни от нея! :*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

Град
    В мислите на хората
    Разбираме бе - лигла е, ти и пригласяш. Кифлейте си заедно, ние ще ви ебаваме.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Е, каквото и да си говорим, приятелката й също не е постъпила коректно. Да, тя има право да се занимава с всяко момче, което е свободно, независимо коя друга го харесва, но просто не е това начина, когато се отнася до приятелка. А авторката, че и тя трябва да се стегне, трябва.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Смали го в няколко изречения или го пусни в раздел "Лично творчество"

Някоя вече дъвкана тема е, почти съм убеден.
    С теб бира щяхме да пием май точно заради такива твои цитати.Аз го допрочетох до 3тото изречение и ме хвана жал за авторката.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Тези, които твърдят, че приятелството няма да пострада при такава ситуация, явно нямат много приятели.

То бива широкоскроеност и толерантност, ама ако някоя моя позната (камо ли приятелка) се залюби с момче, към което имам чувства, и двамата горят. Кой каквото ще да ми говори, не го разбирам. Когато са намесени чувства, логиката е на заден план.

Иначе не ми пречи някоя приятелка да се сваля с някой от бившите ми - щом са бивши, значи няма вече тръпка. Също нямам нищо против конкуренцията - случвало се е с някоя приятелка да флиртуваме едновременно с едно и също момче умишлено, за да видим коя ще избере. Но някоя да се нахвърля на момче, към което имам чувства, и тя го знае - това не го приемам. Нито бих го направила, нито бих толерирала.

Авторке, не съм ти чела темата. Говоря принципно.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Ми...мерси на всички за мненията,нищо че повечето ме изкарахте едва ли не отвратителна приятелка и човек.Вече няма значение,видяхме се двете и говорихме.Каза ми,че не разбирала какъв е проблема и ме попита от кога съм се сърдила за такива неща,била съм станала страшна лигла,след това ми каза че и на двете момчета им е било жал и за това са се занимавали с мен и общо взето....Теглихме си по една майна и така :Д
    Приятна вечер на всички!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не сте имали никакво приятелство явно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    В мислите на хората
    Не сте имали приятелство. Просто сте висели заедно на едни и същи места. Тва да се цупите за глупости и майни да си теглите е типичен показател.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Апф, аз това го виждам всеки ден. Хубави момичета, лидерки, си намират по-грозни и тихи приятелки, за да изпъкват.
    Тихите и по-грозните се хващат с готините за да се отворят.

Живеете си в симбиоза, не знам какъв ви е проблемЪТ
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз те подкрепям. Подобна постъпка е изключително подла.
    Още повече, че щом сте толкова близки, тя би трябвало много добре да знае, че такова нещо ще те нарани/ядоса. И дори само заради това не би трябвало да го прави.
    Имате много сериозен проблем в отношенията, ако питаш мен. Не знам дали съм права, но на мен ми изглежда, че досега тя се е чувствала един вид пренебрегната от останалите заради теб. Изпитвала е някакъв яд, че получаваш по-голямо внимание от нея и си по-харесвана (ако реално нещата са така, както ги описваш) и сега (може би) по някакъв начин се опитва не да си го върне, ами по-скоро да покаже, че не е по-долу от теб.
    Съгласна съм.

Като цяло, обаче, мисля, че го има и фактора засегната гордост от твоя страна, заради това, че тя получава толкова внимание. Но това не променя факта, че въпросното момиче, според мен, не ти е никаква приятелка. Ако е харесвала въпросните момчета, можело е да дойде при теб и да каже "Виж, и аз харесвам еди-кой-си, мисля да пробвам и да видя дали нещо може да стане между нас." Вместо това тя от нищото е тръгнала да се натиска с момчетаta. Подобно поведение от страна на моя приятелка би означавало край на приятелството. И освен това, мога да се поставя лесно в ситуацията на приятелката ти, защото наскоро имах подобна случка - момче, за което знам със сигурност, че моя близка приятелка е луда по него, дойде при мен и ми призна, че ме харесва. Казах му, че тя ми е по-ценна от него и искам да си запазя приятелството с нея, тъй че нищо не може да стане между нас. Enough said.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Тези, които твърдят, че приятелството няма да пострада при такава ситуация, явно нямат много приятели.

То бива широкоскроеност и толерантност, ама ако някоя моя позната (камо ли приятелка) се залюби с момче, към което имам чувства, и двамата горят. Кой каквото ще да ми говори, не го разбирам. Когато са намесени чувства, логиката е на заден план.

Иначе не ми пречи някоя приятелка да се сваля с някой от бившите ми - щом са бивши, значи няма вече тръпка. Също нямам нищо против конкуренцията - случвало се е с някоя приятелка да флиртуваме едновременно с едно и също момче умишлено, за да видим коя ще избере. Но някоя да се нахвърля на момче, към което имам чувства, и тя го знае - това не го приемам. Нито бих го направила, нито бих толерирала.

Авторке, не съм ти чела темата. Говоря принципно.
    По-съгласна не мога да бъда.

Някои от вас са... безчувствени. Моите истински най-близки приятелки не биха погледнали човек, когото знаят, че МНОГО харесвам. Не от някакви морални простотии, а защото ме обичат и знаят кое би ме наранило. Аз също не бих постъпила никога толкова долно.

Егоизмът е много полезно качество, сигурна съм. Предпочитам да мина и без него обаче. Добър човек съм, държа си на приятелите и не смятам, че истински приятел би се държал така. Смешни сте като започнете с тези: "Ама и момичето си търси щаститето." Да, личи си. Голямо щастие е да си надуе егото като се размляска с този пред приятелката си. И после да се подминават. Тя, не, че е лудо влюбена и също много го е искала, не, просто да се покефи малко, че е по-добрата. Пф.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Вземи се гръмни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми