- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с най-добрата ми приятелка...
И това ли е била нейната възможност?Да се целува,с момче,което харесвах от 2 години и след това да се подминават по улицата?Първото момче само аз го харесвах,тя не е имала никакви симпатии към него и за това не мога да си обесня защо го направи.Да,той тръгна да я целува,ама тя има уста,може да се дръпне,да му обесни как стоят нещата..все тая,да направи нещо,а не да се нахвърля на момче,за което съм и ревала по цели нощи,и то пред мен. Второ момче я предпочете,да.Не ми е гадно за това,че някой си я е избрал пред мен,а за това че едва ли не лицемерничи,защото допреди 2 седмици ми обесняваше ЦИТИРАМ нейни думи "колко ще сте сладки заедно,нищо че той е малко задръстен" , "много ще си отивате,вече си ви представям" и така нататък...
Не мисля,че темата е за моите недостатъци,затова и не съм ги споменавала.А за високо самочувствие и завист и дума не може да става.Да-горделива съм,голям инат,цапната съм в устата и още хиляди неща и като всеки нормален човек и аз си имам някакви комплекси,но винаги се опитвам да ги запазя за себе си и да не натоварвам хората около мен,да ги ангажирам прекалено със себе си..
Не искам да се чувства виновна,затова и казах да прави каквото смята за добре с М. Явно имаме различни разбирания за приятелството с повечето тук....аз никога не бих си позволила да се занимавам с момче,по което си е падала моя приятелка(при това добра),ако ще в момента да не се понасят,просто защото не е коректно спрямо нея.И да,смятам че момчета на приятелки са забранена територия.
Наистина,ИСКАМ да е щастлива,но не с момчета,които съм харесвала...разбирайте го както искате.