- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с най-добрата ми приятелка...
Смали го в няколко изречения или го пусни в раздел "Лично творчество"
Някоя вече дъвкана тема е, почти съм убеден.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тези, които твърдят, че приятелството няма да пострада при такава ситуация, явно нямат много приятели.
То бива широкоскроеност и толерантност, ама ако някоя моя позната (камо ли приятелка) се залюби с момче, към което имам чувства, и двамата горят. Кой каквото ще да ми говори, не го разбирам. Когато са намесени чувства, логиката е на заден план.
Иначе не ми пречи някоя приятелка да се сваля с някой от бившите ми - щом са бивши, значи няма вече тръпка. Също нямам нищо против конкуренцията - случвало се е с някоя приятелка да флиртуваме едновременно с едно и също момче умишлено, за да видим коя ще избере. Но някоя да се нахвърля на момче, към което имам чувства, и тя го знае - това не го приемам. Нито бих го направила, нито бих толерирала.
Авторке, не съм ти чела темата. Говоря принципно.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ми...мерси на всички за мненията,нищо че повечето ме изкарахте едва ли не отвратителна приятелка и човек.Вече няма значение,видяхме се двете и говорихме.Каза ми,че не разбирала какъв е проблема и ме попита от кога съм се сърдила за такива неща,била съм станала страшна лигла,след това ми каза че и на двете момчета им е било жал и за това са се занимавали с мен и общо взето....Теглихме си по една майна и така :Д
Приятна вечер на всички!![]()
По-съгласна не мога да бъда.
Някои от вас са... безчувствени. Моите истински най-близки приятелки не биха погледнали човек, когото знаят, че МНОГО харесвам. Не от някакви морални простотии, а защото ме обичат и знаят кое би ме наранило. Аз също не бих постъпила никога толкова долно.
Егоизмът е много полезно качество, сигурна съм. Предпочитам да мина и без него обаче. Добър човек съм, държа си на приятелите и не смятам, че истински приятел би се държал така. Смешни сте като започнете с тези: "Ама и момичето си търси щаститето." Да, личи си. Голямо щастие е да си надуе егото като се размляска с този пред приятелката си. И после да се подминават. Тя, не, че е лудо влюбена и също много го е искала, не, просто да се покефи малко, че е по-добрата. Пф.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()