Хаха,да момчетата не са ми длъжни с нищо-това и аз го осъзнавам и въобще не съм им търсила сметка.Само че има друго нещо-тя ми е НАЙ-ДОБРА приятелка и не би трябвало да има нещо общо с момче,което аз съм харесвала..така ги разбирам нещата.Първото момче,за което съм писала се пробва и с една друга моя приятелка и тя го одряза-не,защото не си падаше по него,а заради мен,докато въпросната Б. най-добре знаеше как стоят нещата с него и пак го направи и то пред мен....Когато харесах второто момче,тя в началото буквално ми се подиграваше и ми обесняваше колко е смешен...а сега ми обеснява как се успокоявала с това,че аз съм го харесвала.За завист въобще не може да става въпрос,напротив-винаги съм се радвала за нея,когато е била с някой,когато е щастлива.Не съм най-красивата,най-готината и т.н. определено,нито се мисля за такава-цитирам познати,приятели и неща,които дори самата тя ми е казвала.Винаги е имало момчета,които са я харесвала-и тя не е оставала без внимание,дори от компанията на второто момче,имаше един който я харесва...Не знам защо ме изкарахте ужасна приятелка,след като тя се занимава с момчета,които аз съм харесвала.И да,обичам я,правила съм адски много неща за нея,КАКТО И ТЯ ЗА МЕН-за това не мога да отрека,обаче тва се случва за 2ри път и не ми се струва нормално ..........