ДА,не са ми длъжни,това го разбирам прекрасно и няколко пъти казах,че въобще не съм ги замесвала в това,но тя ми е приятелка и някак си не е правилно да го прави..все пак тя най-добре знае какво съм имала към тези момчета.Отчитам грешката си,че не съм говорила с нея за това,и че и казах,че едва ли не ми е все тая,само че тя ме познава по-добре от всеки друг и наистина ме усеща-кога нещо ми е неприятно,кога не искам да говоря за нещо,но тя просто е такъв човек-приема нещата и ги "разбира" само когато и изнася.(Sега не искам да ме разбирате погрешно,не я критикувам,и двете си имаме адски много недостатъци,но аз съм я приела такава,каквото е,както и тя мен)Не знам,явно сте ме разбрали погрешно всички-НЕ и завиждам и се радвам абсолютно винаги,когато тя е добре и е щастлива,но тук става въпрос за нещо съвсем различно-тя се занимава с момчета,към които аз съм имала чувства или съм харесвала.Ако ме бяха от*бали заради друго момиче,историята отдавна щеще да е минала и заминала.malkyytyy,не се чувствам застрашена,защото никога не съм приемала Б. като конкуренция..двете с нея сме съвсем различни момичета-и като характер,и като външност,а за всеки влак си има пътници.Както има момчета,които харесват мен,така има и такива,които харесват нея.И в случая не завиждам затова,че са "избрали" нея-няма как всички да ме харесват,допаднала и ме повече-ок,могат да правят каквото пожелаят и да се пробват с нея,само че не е коректно от нейна страна да го прави,защото сме приятелки,това се опитвам да обесня.На всеки един нормален човек ще му стане кофти ако приятел/приятелка има нещо общо с Х човек,въпреки,че въпросният му приятел/ка знае,че е харесвал този човек.