- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с най-добрата ми приятелка...
ДА,не са ми длъжни,това го разбирам прекрасно и няколко пъти казах,че въобще не съм ги замесвала в това,но тя ми е приятелка и някак си не е правилно да го прави..все пак тя най-добре знае какво съм имала към тези момчета.Отчитам грешката си,че не съм говорила с нея за това,и че и казах,че едва ли не ми е все тая,само че тя ме познава по-добре от всеки друг и наистина ме усеща-кога нещо ми е неприятно,кога не искам да говоря за нещо,но тя просто е такъв човек-приема нещата и ги "разбира" само когато и изнася.(Sега не искам да ме разбирате погрешно,не я критикувам,и двете си имаме адски много недостатъци,но аз съм я приела такава,каквото е,както и тя мен)Не знам,явно сте ме разбрали погрешно всички-НЕ и завиждам и се радвам абсолютно винаги,когато тя е добре и е щастлива,но тук става въпрос за нещо съвсем различно-тя се занимава с момчета,към които аз съм имала чувства или съм харесвала.Ако ме бяха от*бали заради друго момиче,историята отдавна щеще да е минала и заминала.malkyytyy,не се чувствам застрашена,защото никога не съм приемала Б. като конкуренция..двете с нея сме съвсем различни момичета-и като характер,и като външност,а за всеки влак си има пътници.Както има момчета,които харесват мен,така има и такива,които харесват нея.И в случая не завиждам затова,че са "избрали" нея-няма как всички да ме харесват,допаднала и ме повече-ок,могат да правят каквото пожелаят и да се пробват с нея,само че не е коректно от нейна страна да го прави,защото сме приятелки,това се опитвам да обесня.На всеки един нормален човек ще му стане кофти ако приятел/приятелка има нещо общо с Х човек,въпреки,че въпросният му приятел/ка знае,че е харесвал този човек.
Според мен изобщо не е честно това,което прави Б.Щом знае как стоят нещата за теб с въпросните момчета..не би трябвало да постъпва така.Аз също съм скорпион и това за гордостта важи и при мен.Но все пак тя ти е най-добра приятелка.Друго решение освен това да поговорите и да й кажеш как се чувстваш аз не виждам.Кажи й всичко,поговорете и може да си излгадите отношенията.
Аз не мога да разбера защо веднага нападнахте момичето.Аз съм срещала и други момичета с такива приятелства..когато се съберат едно по-отворено момиче и едно по-затворено си влияят страшно много!Само дето в моя случай аз започнах да се затварям покрай нея.За това мисля,че те разбирам и не знам какви са ви отношенията,но това,което прави тя не е правилно.
Life isn't about waiting for the storm to pass...
It's about learning to dance in the rain ^^
Отново не си права. Ти си изпуснала своята възможност, тя е продължила и хванала своята. И двете май сте ги харесвали тези момчета, и то тогава избора се свежда до момчетата, които и двете са предпочели нея.
Сама го каза - момчета, към които си имаЛА чувства или си харесваЛА. Минало време. Не си направила нищо по въпроса или поне си опитала, но вместо това момчетата са избрали нея. Няма за какво да си блъскаш главата в стената, и да се тюфкаш, защото приятелката ти е постъпила както е постъпила лол с пълно право. Няма за какво да и държиш сметка.
Междудругото забезях как каза че и двете имате много недостатъци, но въпреки това ти продължаваш да изтъкваш само нейните, което отново говори за завист, горделивост, високо самочувствие и т.н. Не е хубаво. Особено от момиче.
И това ли е била нейната възможност?Да се целува,с момче,което харесвах от 2 години и след това да се подминават по улицата?Първото момче само аз го харесвах,тя не е имала никакви симпатии към него и за това не мога да си обесня защо го направи.Да,той тръгна да я целува,ама тя има уста,може да се дръпне,да му обесни как стоят нещата..все тая,да направи нещо,а не да се нахвърля на момче,за което съм и ревала по цели нощи,и то пред мен. Второ момче я предпочете,да.Не ми е гадно за това,че някой си я е избрал пред мен,а за това че едва ли не лицемерничи,защото допреди 2 седмици ми обесняваше ЦИТИРАМ нейни думи "колко ще сте сладки заедно,нищо че той е малко задръстен" , "много ще си отивате,вече си ви представям" и така нататък...
Не мисля,че темата е за моите недостатъци,затова и не съм ги споменавала.А за високо самочувствие и завист и дума не може да става.Да-горделива съм,голям инат,цапната съм в устата и още хиляди неща и като всеки нормален човек и аз си имам някакви комплекси,но винаги се опитвам да ги запазя за себе си и да не натоварвам хората около мен,да ги ангажирам прекалено със себе си..
Не искам да се чувства виновна,затова и казах да прави каквото смята за добре с М. Явно имаме различни разбирания за приятелството с повечето тук....аз никога не бих си позволила да се занимавам с момче,по което си е падала моя приятелка(при това добра),ако ще в момента да не се понасят,просто защото не е коректно спрямо нея.И да,смятам че момчета на приятелки са забранена територия.
Наистина,ИСКАМ да е щастлива,но не с момчета,които съм харесвала...разбирайте го както искате.
А мислиш че темата е за недостатъците на приятелката ти ли? Хаха.
Те никога не са били твои момчета. Така че не са били и твоя територия. Ъх. Харесвала си ги, но преди. Тъй като повече си нямала симпатии към тях, твоята приятелка е решила малко да се позабавлява и да пофлиртува. Какво? Трябва да избягва всички момчета на които си БИЛА хвърлила око, и всички твои бивши ли? Ъх, моля ти се.
Разбирам че си сбъркан човек.
Не.Преценила съм,че трябва да кажа нещо-написала съм го.Не е било с цел да я критикувам и да и изваждам кирливите и ризи..
ОМГ,нямам сили да обеснявам вече :х За последен път-харесвах първото момче 2 години,когато тя се натиска с него пред мен АЗ ВСЕ ОЩЕ ГО ХАРЕСВАХ и тя беше наясно с това.Него не го обвинявам за нищо,точно защото не сме имали връзка,но тя знае какви чувства имах към него и като приятелка би трябвало да се постави на мое място.
Не мисля,че съм сбъркана...имам един въпрос към теб-харесала си си някой,а твоя приятелка те окуражава да действаш с него,обеснява ти колко страхотни ще сте заедно и още куп други глупости.С течение на времето виждаш,че момчето не си пада чак толкова по теб и се отказваш от него..и след 1 седмица същото момиче,което ти е казвало колко си отивате се занимава с него.Всъщност,не просто твоя приятелка,а най-добрата ти.Е,как ще се почувстваш?
Не съм казала,че трябва да ги избягва,но да-не смятам за нормално да стига дотам,ако ще и да е някой напълно непознат,на който съм хвърлила око в дискотеката. Толкова ли няма други момчета,с които да се позабавлява и да пофлиртува,че да го прави точно с тези,към които аз имам или съм имала симпатии.