Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Не знам дали съм права, но на мен ми изглежда, че досега тя се е чувствала един вид пренебрегната от останалите заради теб. Изпитвала е някакъв яд, че получаваш по-голямо внимание от нея и си по-харесвана (ако реално нещата са така, както ги описваш) и сега (може би) по някакъв начин се опитва не да си го върне, ами по-скоро да покаже, че не е по-долу от теб.
Възможно е,но никога не съм искала да се чувства така,най-малкото защото като по-малка аз самата се чувствах така около една моя приятелка.Получавала съм повече внимание,защото съм по-отворена,по-комуникативна и много бързо успявам да скъсявам дистанцията с нови хора,а тя е от по-тихите,скромни и свити момичета(естествено,когато я опознаеш е коренно различна),не защото съм по-хубава или нещо такова.И пак казвам-и нея са я харесвали момчета,имала е възможност да бъде с доста-не е като да сме "яката мацката и смотлата",сега си препрочетох първия пост и наистина не съм се изразила достатъчно ясно,за което се извинявам..и тя си има своите предимства и качества,които не са малко,просто не е от момичетата,които могат да те впечатлят особено много с поведение,но ще се повторя-за всеки влак си има пътници,само че не би трябвало тя да се качва на "моите"вагони..