.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я синтезирайте в три изречения и за мен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Я синтезирайте в три изречения и за мен.
    Авторката е най-най-най, има най-добра приятелка, която преди да почнат да излизат е била, цитирам, "смотана", но после се оправила. Въпросната приятелка е започнала да излиза/флиртува с две момчета, които преди това авторката е харесвала. Авторката сега се чувство тъпо че и двете момчета са предпочели смотната и приятелка, а не богинята нея. Авторката е ядосана, че приятелката и краде гаЖИнцата, което е адски детинско, тъй като момчетата никога не са и били гаджета, следователно никога не са и били длъжни за нищо.

Отказвам се вече да обеснявам за първото,ако искате приемете и че съм се съглила с вас...Не се чувствам тъпо,за това че са предпочели нея.И отново-към първото момче все още имах чувства тогава!Няма как всички да ме харесват,освен това не се случва за първи път да изберат друго момиче пред мен,нито ще е за последен.Хиляди пъти повторих,че е така-момчетата не са ми длъжни с нищо,ама тя ми е приятелка..Е,извинявайте много само аз ли намирам това за адски некоректно?Не става въпрос за момче,което съм видяла на улицата и съм казала "я,колко е сладък тоя",ако беше така нямаше да се стига въобще до тука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си