- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с най-добрата ми приятелка...
Съгласна съм.
Като цяло, обаче, мисля, че го има и фактора засегната гордост от твоя страна, заради това, че тя получава толкова внимание. Но това не променя факта, че въпросното момиче, според мен, не ти е никаква приятелка. Ако е харесвала въпросните момчета, можело е да дойде при теб и да каже "Виж, и аз харесвам еди-кой-си, мисля да пробвам и да видя дали нещо може да стане между нас." Вместо това тя от нищото е тръгнала да се натиска с момчетаta. Подобно поведение от страна на моя приятелка би означавало край на приятелството. И освен това, мога да се поставя лесно в ситуацията на приятелката ти, защото наскоро имах подобна случка - момче, за което знам със сигурност, че моя близка приятелка е луда по него, дойде при мен и ми призна, че ме харесва. Казах му, че тя ми е по-ценна от него и искам да си запазя приятелството с нея, тъй че нищо не може да стане между нас. Enough said.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.