Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
Аз те подкрепям. Подобна постъпка е изключително подла.
Още повече, че щом сте толкова близки, тя би трябвало много добре да знае, че такова нещо ще те нарани/ядоса. И дори само заради това не би трябвало да го прави.
Имате много сериозен проблем в отношенията, ако питаш мен. Не знам дали съм права, но на мен ми изглежда, че досега тя се е чувствала един вид пренебрегната от останалите заради теб. Изпитвала е някакъв яд, че получаваш по-голямо внимание от нея и си по-харесвана (ако реално нещата са така, както ги описваш) и сега (може би) по някакъв начин се опитва не да си го върне, ами по-скоро да покаже, че не е по-долу от теб.
Съгласна съм.

Като цяло, обаче, мисля, че го има и фактора засегната гордост от твоя страна, заради това, че тя получава толкова внимание. Но това не променя факта, че въпросното момиче, според мен, не ти е никаква приятелка. Ако е харесвала въпросните момчета, можело е да дойде при теб и да каже "Виж, и аз харесвам еди-кой-си, мисля да пробвам и да видя дали нещо може да стане между нас." Вместо това тя от нищото е тръгнала да се натиска с момчетаta. Подобно поведение от страна на моя приятелка би означавало край на приятелството. И освен това, мога да се поставя лесно в ситуацията на приятелката ти, защото наскоро имах подобна случка - момче, за което знам със сигурност, че моя близка приятелка е луда по него, дойде при мен и ми призна, че ме харесва. Казах му, че тя ми е по-ценна от него и искам да си запазя приятелството с нея, тъй че нищо не може да стане между нас. Enough said.