- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тема за медикаменти
Супер..Само ми докажи,че са умрели точно от ААС![]()
А дали не умират заради вродено заболяване и те влошават положението и после става масс спекула ?![]()
Едва ли всичките имат вродени заболявания просто не е нормално спортисти да умират толкова млади освен ако не са се гълтали с анаболите толкова време...
Преди години един голям бълграски културист на 36 години си замина заради стероидите.
И все пак темата не е дали да са вредни или полезни ти ако си решил няма кой да те спре![]()
гледай сега относно вродените заболявания никога не се знае.
ако ще правиш нещо, ще ти трябват доста пари. митове и легенди са, че за няколко стотака ще направиш нещо като хората. отделно преди да вземеш каквото и да е било ще трябва да пуснеш изследвания - спермограма и кръвна картина задължително. разбира се можеш да минеш и без тях, но си просто поредния, който си мисли, че може да мине метър и то най-вероятно така ще стане, но ... знаеш ли.
не се занимавай с глупости и аз се бях засилил, но наистина ако не си професионалист за излишни.
А ако искам да стана кво да правя? Без тях като гледам и с не толкова добър ген ще има доооооста да се бъхтя..
ти какъв искаш да станеш ? имаш ли идея как би се отразило на психиката ти след това ? особено ако не можеш да задържиш това, което си направил.
нещата не са толкова прости колкото изглежда, не е само иглата и хайде.
в крайна сметка ти си знаеш най-добре, аз само изказвам моята гледна точка. това ще е последния ми коментар по темата, ако се решиш ти пожелавам успех и дано намериш нещо читаво и т.н. и т.н.
Не знам,но просто искам да опитам и трябва.Работата за мен е много сложна,защото всичко е проблемно..Дали храната дали самото боцкане и самото на намиране на истински медикаменти,ще трябва подкрепа от родители ,мхмм...Дали ще я получа? За медикаментите гледах,че на която фирма взема гледам изписания с някъв лазер код и отивам да го проверявам в официалния сайт на производителя и ако не съвпада значи е менте(но и това не знам до колко е сигурно)
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ ! Всички ти го казват, защо се инатиш.........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Като стана машина друго ще заприказваш![]()
![]()
![]()
ама може и на нищо да не приличаш след това....... просто си вземи някоя добавка и това е
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не знам,ама ръката чука доволно 48 напомпана и ще факам всички ;
абе братпожелавам ти успех и най-вече ЗДРАВЕ !
sapphire5![]()
И 50 см студена ръка живот и здраве до годинаТопла да е 54-55 см
Ще приличам на ...
![]()
ама ще ти казват Химик и то с право !
sapphire5![]()
Значи първият цикъл май ще бъде с тестостерон ципионат 400 мг седмично през ден и дианабол първите 4 седмици по 20 мг на ден. Трябва да вземам нолвадекс/тамоксифен(по 10 мг и може да увелича до 20 мг на ден) и да излизам с прегнил трибестан и клостилбегит. Няма да се прави сега ,но да пиша как мисля да го правяВсе още има много неизвестни в това уравнение..
Има цели книги за анаболите,ама са на руски. Не са на гръцки и няма ги разбереш.Освен това тия вещества са когато всички други средства са изчерпани и ако търсиш големи резултати. Които обаче може и да не се задържат за дълго време след спирането на химията. Е,поне ще си опитал и ще знаеш ефекта.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо пък да съм за бой бря?
Тоя пък....Не ми знай ей , ще дойдеш някога в Казанлък и:
Ми носи 2-3 кила протеин да почерпиш...Тъй или иначе си баровец
![]()
най-много с един протеинов бар да те черпя друго няма да е![]()
sapphire5![]()
Аз си прая домашни...