- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тема за медикаменти
Някои хормони и анаболи имат голяма токсичност за черния дроб. Което обаче вие няма как да усетите навреме. Ще го усетите когато е вече много късно. Както е станало при младежа. В черния дроб няма нервни разклонения и по тая причина болка не се усеща. Никой не може да ви гарантира,че няма да получите увреждане. Всичко е строго индивидуално. Това,че някой е "корав пич" не прави автоматично и органите му "железни". Няма пряка връзка между едното и другото. Може да бъде така,може и иначе.
@hori-нещо си. Как определяш дали някой има слаби органи или гени .. така .. външно.. интересно ми е. Относно по-сериозните медикаменти, за човек, който тренира и не смята да спира да тренира и да нарушава хранителния си режим, шанса грамотно изграден цикъл да се провали не е много голям.. Обаче и според мен не си заслужава.
Какви са ти целите в спорта, а именно имаш ли професионални такива ?
Смяташ ли, че за човек, който няма да си изкарва парите с това си струва?
Имам професионални цели
Пари не знам дали ще изкарвам,за момента не знам как.Иначе има хора,които си изкарват от това парите
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако имаш професионални цели няма да минеш с един цикъл, а това вече със сигурност ще ти навреди.
Лъвчо, колко ти беше ръката, ненапомпана ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
24
10 bukviiiiiiiii
кажи де 44-5 ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
40-41 см е..Ама въпросът е там,че не мърда на сантиметри ,а изглежда два пъти по-голяма от преди година и нещо.. Ръцете не са ми дерт сега..
Беше казал, че ти е 43, а по едно време писа 48 напомпана![]()
sapphire5![]()
Най-вероятно съм се бъзикал за 48..Айде 44-45 ,48 в никакъв случай..А и нали знаеш,че винаги 1 см в измерването може да се сгреши..Дето 40-41 там и 42-43 . Важното е ,че изглежда по-голяма и доста по изсушена)
БрейАз вчера видях един с 43 ама изглеждаше доооооооооооооооооста по-голяма
![]()
sapphire5![]()
От?
10naebanibukvi
какво от ?
sapphire5![]()
доста по-голяма от ?
по-голяма от 43, аз като я видях, мислех, че е към 50
sapphire5![]()
а как се мери по принцип ръката ? защото аз го меря по два начина и ми излиза разлика от половин сантиметър
През най-голяма част на ръката.
sapphire5![]()
А по какви начини я мериш? Вдигаш ръката нагоре,сгъваш я в лакътя на 90 градуса и стягаш бицепса колкото можеш по-силно.Метъра го прехвърляш върху най-издутата част на бицепса,трябва да мине и отдолу под ръката. Отчиташ размера. Може след това без да изместваш метъра да отпуснеш ръката и отново да измериш обиколката на същото място.