Не знам дали мястото на темата е тук но ми се струва че като че ли е е най-подходящо тук да го пусна.Та през миналите два дена сънувах доста странин сънища отминалия ден съня почти го забравих но общо взето си спомнях че сънят ми включваше вълк или върколак не помчня точно не почня точно и какво се случва но ми е интересно как се тълкува това ако сънуваш вълк ил върколак? А относновия втория сън сънувах кка както си стоя пред компютара нещо на прозореца на терасата се появява някаква котка и влиза в стаята ми забравих как изглеждаше и се преобразява в човек който изглежда доста уморен или болен не помня точно и някак си се грижех за въпросиния човек скаквото намеря вкъщи не помня много точно ккаво съм давала и правела и прочиела и след това май накрая той изчезна не знам какво ставаше накрая тъй като съня ми прекъсна.И допреди малко пак сънувах пак подобен сън смисъл пак до прозореца ми имаше една доста пухкава песийска бяла котка с ужасно зелени големи зелени очи че чак си беше плашищо че беше влязла в стаята и се преобрази в човек беше много красиво момче май че чак напобямаше на момиче и той като първия беше не много добре и се грижех за него или поне се опитах .Помня че по едно време брат ми беше се беше появил и беше видля момчето и после беше станал скандал относно това с татко тъй като брат му е бил казал че в стаята ми има момче не помня точно подробности та това момче се пренуди да се махнало и нещо беше казало но наистина не знам защо но някой моменти ми се губят и забравят за което се извинявам ако не много точно се изказвам или несвързано.СЛед което след време се беше появила нещо като торбиста мишка с големи бузи не знам как да нарека това същество и това беше същото момче което се беше появило преди това под формата на котка май или на друго живтно и ми беше и ми направи не знам как нещо като заклинание или не знам как да го обесня и беше казал нещо от този софт че ще разбера съдбата си или нещо подобно и след това се появи татко и се беше успокоил и ми беше казал нещо подобно да внимавам с момечтата и бля бля бля и излезе и след това просто не знам как даобесня какво се е случило в съня ми тъй като или не помня или се е било прекъснало съня ми.И тази бяла пухкава бяла котка като си помисля не беше това момче което след първия случай ми се е появи а май беше преди той да се появи и тръпки ме побиват тъй като се взираше в мен с тия ненормално зелени очи.Някой били ми обяснил какво означават тези два типа сънища които съм сънувала.