.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Имам нужда да споделя с някой

За пореден път имам нужда да си излея това което ми е на сърцето в този форум.
    От скоро отново излизам с момчето с което ходeх преди една година. Не бяхме се виждали повече от половин година, но аз така и не успях да го забравя, нямало е ден в който да не си мисля за него и колко много ми липсва.
    Сега се виждаме рядко 1 път в седмицата излизаме , целуваме се и така. Не ходим, но последния път преди няколко дена ми подари рози ей така без повод, а след това за първи път от както отново се виждаме ме попита директо дали ще се видим пак скоро. От тогава не мога да заспя ,чудя се дали нещата ще се оправят и пак ще сме заедно. Не желая аз да отварям тази тема пред него, защото все още ме боли от начина по който се разделихме и не искам да му показвам , че ми пука за него и за това дали ходим или не, знам че е глупаво но .... Кажете ми как да постъпя, не искам да се откажа от него, не мога опитвах се с никой друг не съм била така ;(
    Последно редактирано от Tajnomomiche : 05-15-2012 на 23:32

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    чудя се.... от една страна никога не съм се връщал при бивша и бях щастлив, а в момента бих го направил... защо? сега съм щастлив без нея, но ми липсва адски много, вече не съм същия и все пак не съм нещастен... просто се промених.
    Дали е хубаво да се върнеш назад или да продължиш напред... както го чустваш...
    подкрепям и в двата случая
    то густо, то пусто

Аз опитах на няколко пъти да продължа на ново , но не успях . Не знам до сега никога не ми се беше случвало , явно наистина съм обичала и продължавам да обичам

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    То е като месо между зъбите (извинете за лошото сравнение).
    Докато не е out of your system, просто няма да мирясаш. И не го казвам с лошо чувство, просто е така.
    С други думи, просто трябва да си поговорите и да видите къде стоите. Друг начин няма, ако продължавате така, ти само ще се тормозиш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

ЪЪЪ, тая работа с бивши е доста кофти ситуация. Аз не знам как сте се разделили (липсва инфо), но същността е в следното. Имаш два варианта - Единия е говорите разбирате как стои ситуацията и ако има бъдеще, има; втория е говорите, разбирате как стои ситуацията и ако няма бъдеще по-добре да не срещате изобщо, щото само ще ти е гадно така.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Сама разбираш,че тая ситуация няма как да продължава вечно.
    Теб поне едва ли те устройва,а щом е така би било добре да предизвикаш/ускориш развитието на нещата.
    Без разговор няма да се отървете,то е ясно-колкото и да не ти се ще да минаваш през това,наложително е.
    И е добре,докато се изяснявате да покажеш,че ти пука-може да ти се стори излишно,рисковано дори,но пък в случай като вашия(говоря общо,детайлите не ги знам) е нужно да сте искрени,за да избистрите всичко докрай.
    В противен случай-по-горе си го казаха,само ще се измъчваш...историята ще се провлачи до безкрай,*освен ако той не реши да вземе нещата в свои ръце* и накрая никой няма да е доволен и щастлив...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ!!!! Н И К О Г А !!!
    Това е най-голямата ти грешка която ще направиш. Повярвай ми, минал съм го, много е тъпо. Връщат се чувства, любов и т.н. и след това, всичко се повтаря ...
    Връзката м/у момче и момиче е като конец един път срязан/скъсан, след това и да го завържеш възел винаги ще има ...
    Let go ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CardArt Виж мнението
    НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ!!!! Н И К О Г А !!!
    Това е най-голямата ти грешка която ще направиш. Повярвай ми, минал съм го, много е тъпо. Връщат се чувства, любов и т.н. и след това, всичко се повтаря ...
    Връзката м/у момче и момиче е като конец един път срязан/скъсан, след това и да го завържеш възел винаги ще има ...
    Let go ...
    Ами, не е пък вярно...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Hilary_
    След личните ми преживявания относно връщането при бивши мога да потвърдя, че не е добра идея.
    Има причина, за да са бивши ..

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Аз не съм се връщала при бивши и не мисля да го правя!
    НО,щом мислиш за него и не си го забравила ..... може да опитате

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Аз съм се връщала при бивш и беше милион пъти по-хубаво, но това нищо не значи. Никой от пишещите тук или изобщо, не може да бъде коректив по отношение на твоите чувства, желания, мисли и най-вече на това което ще се случи. Тук можем само да предполагаме. Но щом не си успяла да го забравиш, щон отново сте се върнали един към друг, може би има смисъл от това. И най-добре е, колкото и да ти е трудно да поставиш въпроса направо. Така ще избегнеш въпросите си, безсмисленото задълбочаване или отдръпване от случващото се и ще си наясно с нещата. Може би той също иска да говори с теб по тази тема и се притеснява. Дай шанс на нещата, пък каквото стане. Може да отново да те боли, но ще го преодолееш, а може и да си ужасно щастлива. Ще разбереш, ако опиташ.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Дългите връзки са странно нещо, дори когато приключат част от чувствата остават някъде в нас и се пробуждат понякога, за да ни напомнят какво е било. Имах такава връзка и ако можех може би отново бих бил с нея. Въпреки всичко хубавите спомени са по силни от болката Може да се опиташ, може всичко да е перфектно, може и всичко да се провали .. винаги има някакъв риск ..
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Говори с него, колкото и да се притесняваш. Поне ще знаеш, сега не знаеш и си на никъде, само се чудиш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си