.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Проблем с най-добрата ми приятелка...

Здравейте!Първо искам да се извиня,че съм толкова изчерпателна,но реших,че трябва да започна от самото начало.Доста дългичко е ,но на който му се чете и му се занимава с моите проблеми и терзания.....
    Попринцип ползвам друг акаунт,но по ред причини за тази тема предпочитам да пиша от този.
    С най-добрата ми приятелка,да я наречем Б. ,се познаваме отдавна,а от 5 години сме почти неразделни.Преди да започнем да излизаме заедно тя откровено беше....смотана.Не знам как ще ме разберете,не искам и да звуча нескромно,но наистина покрай мен започна да се запознава с нови хора,да влиза в крак с модата,стана по-комуникативна и т.н -това са нейни думи.От нас двете тя е по-затворената и свита,ако някой ни погледне на пръв поглед определено аз се откроявам повече-и като поведение,и като външност,а потенциала,който тя има,но засъжаление не го развива въобще няма да го коментирам.Общо взето аз я превъзхождам,ако мога така да да се изразя,но никога не съм я приемала като конкуренция или съм претендирала с това,напротив-винаги се опитвам да я предразположа като сме в компания,опитвам се да изкарам най-доброто от нея.Преди да продължа държа да отбележа,че наистина държа на нея и я обичам,независимо от това каква е била и каква е станала.
    Попринцип си падаме по коренно различни момчета/мъже и само един път се е случвало да си харесаме 1 и също момче и тогава аз "отстъпих",те ходиха 3 месеца и скъсаха.Дотук всичко добре...допреди 1 година.Имаше едно момче,в което бях влюбена от 2 години.С него не сме имали връзка,той не е и от момчетата,които са за едно момиче,така да се изразя,но имаше...нещо м/у нас и наистина го бях опознала в различна светлина,докато тя през цялото време ми обесняваше какъв боклук е той едва ли(,което на моменти не отричам,че не е така :Д).Въпросният младеж(Л.) беше заминал в друга държава и седя там половин година..ще ви спестя какво ми беше,като се има впредвид,че там си беше хванал приятелка..Както и да е,той се върна..предполагам може да се досетите в каква еуфория бях 1 седмица преди това и Б. УЖ се радваше за мен.Видяхме се с Л. ,цяла вечер бяхме заедно и накрая на вечерта не знам какво се получи,но той изпрати Б. и я целуна..пред мен.Неговата постъпка няма да я коментирам,донякъде го оправдавам-той си е такъв,освен това на мен не ми е длъжен с нищо-дори и връзка не сме имали,а и все някога ще го прежаля...Но начина,по който тя ме накара да се почувствам не мисля,че ще го забравя..Попринцип съм доста цапната в устата,не си сдържам нервите и съм се била доста с момичета(не се гордея с това,по-грозно нещо от това момичета да се бият няма..) и със сигурност ако беше друго момиче,което не чувствах толкова близка просто щеще да си остане пред дискотеката и нямаше да може да си събере нито зъбите,нито да разбера от къде и е дошло,но тогава просто не можах да се позная,дори не и казах нищо,а няма да ви казвам какво ми беше в главата...А най-нелепото беше,че когато се качихме в таксито и аз се разплаках тя ме попита какво ми е и се държеше все едно нищо не е станало...... Мина доста време от тогава и си отчитам грешката,че не говорих с нея тогава и нито веднъж не повдигнах темата.И до сега почти не минава ден,в който да не се сещам за постъпката и спрямо мен и не мога да ви опиша колко гадно ми става,но може би никога няма да и го кажа-прекалено горделива съм и считам това за проявата на слабост(да,това да и кажа колко зле СЕ чувствам за мен е слабост, и да,знам че не е така,но то си ми е и от зодията-скорпион :Д).Стига толкова за Л.-вече 3та година ми е слабост,това е положението.
    Идва ред на по-скорошни събития....харесах си М.,за който тя в началото доста ме бъзикаше и даже и се струваше смешен.В началото м/у нас с М. имаше..заигравка,но той явно не ме харесваше.Бях ок с това,до събота......Бяхме на рожден ден с приятелката ми,на който беше и М.,който се оказа,че харесва нея.Всичко беше перфектно докато накрая на вечерта тя не се целуна с него и не лежаха гушнати цяла вечер(не са правили секс)...докато аз бях там.Аз естествено цяла вечер отричах да имам представяте ли си,цитирам"нещо против,защото нали съм го харесвала допреди 1 месец" и в момента така се наредиха нещата,че май ще стават нещо повече от приятели.На другия ден тя пак ме попита същото и аз пак и казах,че няма проблем,не ми пука и тя е достатъчно голяма за да преценява сама какво да прави.Преди малко той дори ми прати много поздрави по нея и я питал какво става с мен и какво ставало с Д.(момче,с което на рождения ден само си говорихме,но той ме харесва),а тя с цялата си наглост и несъобразителност ми го каза това и даже ме уведоми,че в момента си писали смс-и с М.
    И тук вече преля чашата....наистина не издържам повече,и не заради някакви си 2-3 момчета,ами заради нейното отношение и постъпките и.Опитах се да се поставя на нейно място и по някакъв начин да оправдая постъпките и,но не става...просто си знам приоритетите.И наистина не искам някой да си помисли,че ревнувам,заради вниманието,което тя получава от момчета,които харесвам,защото далеч не е така и определено не страдам от липса на мъжко внимание.
    ИМАМ НУЖДА да направя нещо,искам да излезна от това положение,в което съм в момента,но не знам как....Не съм сигурна дали искам съвети или просто да споделя,но ще се радвам ако някой се изкаже по темата..Как би постъпил на мое място или каквито и да било друго.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Смали го в няколко изречения или го пусни в раздел "Лично творчество"

Някоя вече дъвкана тема е, почти съм убеден.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на draid
    На колко сте години ?

На по 17 сме ....

ако преди е била смотана и момчетата не са я отразявали, сега се радва на мъжко внимание; забий се ти с тоя от който тя се интересува и всичко готово.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Слушай сега, момиче.

И в двата случая и двете момчета не са ти били НИКАК, ама никак длъжни. Просто се е оказало, че не харесват теб ( въпреки че ПРЕВЪЗХОЖДАШ приятелката ти по външност и по поведение ), а харесват нея - по-скромното и тихичко момиче. А това теб те гложди отвътре. Предпочели са по-простото момиче пред такава богиня като теб. Ужасна приятелка си първо. Не знам как можеш да твърдиш, че обичаш въпросното момиче. Ти не го обичаш, обичаш начина по който не се опитва да се открои, не се опитва да те засенчи, ами седи в сянката ти и ти се любува. В момента обаче, ролите се променят, и тя изгрява, а теб те изяжда чувство за ЗАВИСТ.

Момчетата по никакъв начин не са били длъжни да излизат с теб. Нито са ти обещавали нещо, нито сте били гаджета, нито нищо. Сега предпочитат по-простата, ако щеш я наречи, приятелка и ти седиш с паднало чене и зяпнали, ококорени очи. Стегни се. Би трябвало да се радваш за нея, а не да завиждаш.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 05-16-2012 на 10:16

Град
    In my own head...
    На всичкото отгоре, доколкото разбирам, приятелката ти няколко пъти те е питала има ли проблем и имаш ли нещо против. Как очакваш да реагира по друг начин, когато ти й казваш, че всичко е наред? Пробвай да й обясниш какъв точно ти е проблемът (макар че на мен лично не ми става ясно - хем уж не ревнуваш, хем пък ти е неприятно) и тогава седни да й се сърдиш и да беснееш.
    Too much energy, too little time...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отвратителна приятелка си. Та , даже аз и такава не бих те нарекла. Такова високо самочувствие, такова его, че няма накъде просто. Ти се изкара богиня и че превъзхождаш по всякакъв начин "простото" момиче, което по твоите думи не е нищо особено и незаслужаващо мъжки внимание, но въпреки това уж я обичаш.

Даа, бе. Тия думи на други. Толкова си се вкарала във филма, че чак сама си почнала да си вярваш на глупостите. Момчетата по никакъв начин не са били задължени да те харесват и излизат теб. Това го знаеш. Но факта, че те са избрали теб, те кара да й завиждат и да си измисляш какви ли не причини, поради които да я изкараш виновна.

Осъзнай се. Не си никаква приятелка - вместо да се радваш , ти се изяждаш отвътре, че и отвън. Тя е щастлива. И за тебе тя може да е била смотана и каква ли не още, а ти си едва ли не най- красивата - ама си в грешка. Не за това, а за начина ти на разсъждаване.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хаха,да момчетата не са ми длъжни с нищо-това и аз го осъзнавам и въобще не съм им търсила сметка.Само че има друго нещо-тя ми е НАЙ-ДОБРА приятелка и не би трябвало да има нещо общо с момче,което аз съм харесвала..така ги разбирам нещата.Първото момче,за което съм писала се пробва и с една друга моя приятелка и тя го одряза-не,защото не си падаше по него,а заради мен,докато въпросната Б. най-добре знаеше как стоят нещата с него и пак го направи и то пред мен....Когато харесах второто момче,тя в началото буквално ми се подиграваше и ми обесняваше колко е смешен...а сега ми обеснява как се успокоявала с това,че аз съм го харесвала.За завист въобще не може да става въпрос,напротив-винаги съм се радвала за нея,когато е била с някой,когато е щастлива.Не съм най-красивата,най-готината и т.н. определено,нито се мисля за такава-цитирам познати,приятели и неща,които дори самата тя ми е казвала.Винаги е имало момчета,които са я харесвала-и тя не е оставала без внимание,дори от компанията на второто момче,имаше един който я харесва...Не знам защо ме изкарахте ужасна приятелка,след като тя се занимава с момчета,които аз съм харесвала.И да,обичам я,правила съм адски много неща за нея,КАКТО И ТЯ ЗА МЕН-за това не мога да отрека,обаче тва се случва за 2ри път и не ми се струва нормално ..........

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Не, ти докато не си преглътнеш ш*баната си гордост, можеш да обвиняваш само себе си ! Съжалявам те направо, като си е харесала някой, когото ти си "харесвала" и си й казала, че няма проблем, си действа момичето...Никой не може да ти помогне и да те накара да й кажеш истината/да седнете да поговорите освен ти самата. И да, задължително е да сте искрени една към друга, ако искате да запазите отношенията си без някоя от вас да е набутана...

Напълно съгласна съм с DisappointedDreamer, че нито едно от двете момчета не ти дължи нищо. Трябва да се радваш за приятелката си, че най-сетне получава внимание и че се чувства в светлината на прожекторите. В това няма абсолютно нищо лошо. Не се чувствай застрашена, всеки намира мястото си и се променя в един момент. Това, че повече момчета имат интерес към нея не означава, че е коренно различен човек или че вече не е твоя приятелка. А и след като няколко пъти те е попитала дали имаш нещо против и ти не си казала нищо- какво очакваш, тя не е гадател, за да познава настроенията ти, без да ги споделиш.

ДА,не са ми длъжни,това го разбирам прекрасно и няколко пъти казах,че въобще не съм ги замесвала в това,но тя ми е приятелка и някак си не е правилно да го прави..все пак тя най-добре знае какво съм имала към тези момчета.Отчитам грешката си,че не съм говорила с нея за това,и че и казах,че едва ли не ми е все тая,само че тя ме познава по-добре от всеки друг и наистина ме усеща-кога нещо ми е неприятно,кога не искам да говоря за нещо,но тя просто е такъв човек-приема нещата и ги "разбира" само когато и изнася.(Sега не искам да ме разбирате погрешно,не я критикувам,и двете си имаме адски много недостатъци,но аз съм я приела такава,каквото е,както и тя мен)Не знам,явно сте ме разбрали погрешно всички-НЕ и завиждам и се радвам абсолютно винаги,когато тя е добре и е щастлива,но тук става въпрос за нещо съвсем различно-тя се занимава с момчета,към които аз съм имала чувства или съм харесвала.Ако ме бяха от*бали заради друго момиче,историята отдавна щеще да е минала и заминала.malkyytyy,не се чувствам застрашена,защото никога не съм приемала Б. като конкуренция..двете с нея сме съвсем различни момичета-и като характер,и като външност,а за всеки влак си има пътници.Както има момчета,които харесват мен,така има и такива,които харесват нея.И в случая не завиждам затова,че са "избрали" нея-няма как всички да ме харесват,допаднала и ме повече-ок,могат да правят каквото пожелаят и да се пробват с нея,само че не е коректно от нейна страна да го прави,защото сме приятелки,това се опитвам да обесня.На всеки един нормален човек ще му стане кофти ако приятел/приятелка има нещо общо с Х човек,въпреки,че въпросният му приятел/ка знае,че е харесвал този човек.

Според мен изобщо не е честно това,което прави Б.Щом знае как стоят нещата за теб с въпросните момчета..не би трябвало да постъпва така.Аз също съм скорпион и това за гордостта важи и при мен.Но все пак тя ти е най-добра приятелка.Друго решение освен това да поговорите и да й кажеш как се чувстваш аз не виждам.Кажи й всичко,поговорете и може да си излгадите отношенията.
    Аз не мога да разбера защо веднага нападнахте момичето.Аз съм срещала и други момичета с такива приятелства..когато се съберат едно по-отворено момиче и едно по-затворено си влияят страшно много!Само дето в моя случай аз започнах да се затварям покрай нея.За това мисля,че те разбирам и не знам какви са ви отношенията,но това,което прави тя не е правилно.
    Life isn't about waiting for the storm to pass...
    It's about learning to dance in the rain ^^

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Susann Виж мнението
    ДА,не са ми длъжни,това го разбирам прекрасно и няколко пъти казах,че въобще не съм ги замесвала в това,но тя ми е приятелка и някак си не е правилно да го прави
    Отново не си права. Ти си изпуснала своята възможност, тя е продължила и хванала своята. И двете май сте ги харесвали тези момчета, и то тогава избора се свежда до момчетата, които и двете са предпочели нея.

тя се занимава с момчета,към които аз съм имала чувства или съм харесвала.
    Сама го каза - момчета, към които си имаЛА чувства или си харесваЛА. Минало време. Не си направила нищо по въпроса или поне си опитала, но вместо това момчетата са избрали нея. Няма за какво да си блъскаш главата в стената, и да се тюфкаш, защото приятелката ти е постъпила както е постъпила лол с пълно право. Няма за какво да и държиш сметка.

Междудругото забезях как каза че и двете имате много недостатъци, но въпреки това ти продължаваш да изтъкваш само нейните, което отново говори за завист, горделивост, високо самочувствие и т.н. Не е хубаво. Особено от момиче.

Аз лично тук не виждам проблем - ти си имаЛА чувства към тези момчетата и си се занимаваЛА с тях - минало време. След като нещата не са се получили и не разбирам защо тя да не е с някой от тях ако има чувства. Тук нещата опират и до това, че тези момчета също избират с кое момиче искат/не искат да бъдат. Не можеш да се нервираш и да се чудиш защо е станало така. Не би трябвало и държиш сметка и да я караш да се чувства виновна, защото е щастлива. И защо да не е редно да го прави - нима след като ти се имала нещо с момче след това той да е забранена територия ? Не мисля ..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Отново не си права. Ти си изпуснала своята възможност, тя е продължила и хванала своята. И двете май сте ги харесвали тези момчета, и то тогава избора се свежда до момчетата, които и двете са предпочели нея.
    И това ли е била нейната възможност?Да се целува,с момче,което харесвах от 2 години и след това да се подминават по улицата?Първото момче само аз го харесвах,тя не е имала никакви симпатии към него и за това не мога да си обесня защо го направи.Да,той тръгна да я целува,ама тя има уста,може да се дръпне,да му обесни как стоят нещата..все тая,да направи нещо,а не да се нахвърля на момче,за което съм и ревала по цели нощи,и то пред мен. Второ момче я предпочете,да.Не ми е гадно за това,че някой си я е избрал пред мен,а за това че едва ли не лицемерничи,защото допреди 2 седмици ми обесняваше ЦИТИРАМ нейни думи "колко ще сте сладки заедно,нищо че той е малко задръстен" , "много ще си отивате,вече си ви представям" и така нататък...

Междудругото забезях как каза че и двете имате много недостатъци, но въпреки това ти продължаваш да изтъкваш само нейните, което отново говори за завист, горделивост, високо самочувствие и т.н. Не е хубаво. Особено от момиче.
    Не мисля,че темата е за моите недостатъци,затова и не съм ги споменавала.А за високо самочувствие и завист и дума не може да става.Да-горделива съм,голям инат,цапната съм в устата и още хиляди неща и като всеки нормален човек и аз си имам някакви комплекси,но винаги се опитвам да ги запазя за себе си и да не натоварвам хората около мен,да ги ангажирам прекалено със себе си..

Цитирай Първоначално написано от malkyytyy Виж мнението
    Не би трябвало и държиш сметка и да я караш да се чувства виновна, защото е щастлива. И защо да не е редно да го прави - нима след като ти се имала нещо с момче след това той да е забранена територия ? Не мисля ..
    Не искам да се чувства виновна,затова и казах да прави каквото смята за добре с М. Явно имаме различни разбирания за приятелството с повечето тук....аз никога не бих си позволила да се занимавам с момче,по което си е падала моя приятелка(при това добра),ако ще в момента да не се понасят,просто защото не е коректно спрямо нея.И да,смятам че момчета на приятелки са забранена територия.

Наистина,ИСКАМ да е щастлива,но не с момчета,които съм харесвала...разбирайте го както искате.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз те подкрепям. Подобна постъпка е изключително подла.
    Още повече, че щом сте толкова близки, тя би трябвало много добре да знае, че такова нещо ще те нарани/ядоса. И дори само заради това не би трябвало да го прави.
    Имате много сериозен проблем в отношенията, ако питаш мен. Не знам дали съм права, но на мен ми изглежда, че досега тя се е чувствала един вид пренебрегната от останалите заради теб. Изпитвала е някакъв яд, че получаваш по-голямо внимание от нея и си по-харесвана (ако реално нещата са така, както ги описваш) и сега (може би) по някакъв начин се опитва не да си го върне, ами по-скоро да покаже, че не е по-долу от теб.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не знам дали съм права, но на мен ми изглежда, че досега тя се е чувствала един вид пренебрегната от останалите заради теб. Изпитвала е някакъв яд, че получаваш по-голямо внимание от нея и си по-харесвана (ако реално нещата са така, както ги описваш) и сега (може би) по някакъв начин се опитва не да си го върне, ами по-скоро да покаже, че не е по-долу от теб.
    Възможно е,но никога не съм искала да се чувства така,най-малкото защото като по-малка аз самата се чувствах така около една моя приятелка.Получавала съм повече внимание,защото съм по-отворена,по-комуникативна и много бързо успявам да скъсявам дистанцията с нови хора,а тя е от по-тихите,скромни и свити момичета(естествено,когато я опознаеш е коренно различна),не защото съм по-хубава или нещо такова.И пак казвам-и нея са я харесвали момчета,имала е възможност да бъде с доста-не е като да сме "яката мацката и смотлата",сега си препрочетох първия пост и наистина не съм се изразила достатъчно ясно,за което се извинявам..и тя си има своите предимства и качества,които не са малко,просто не е от момичетата,които могат да те впечатлят особено много с поведение,но ще се повторя-за всеки влак си има пътници,само че не би трябвало тя да се качва на "моите"вагони..

Град
    София, България
    Не мисля,че темата е за моите недостатъци,затова и не съм ги споменавала..
    А мислиш че темата е за недостатъците на приятелката ти ли? Хаха.

И да,смятам че момчета на приятелки са забранена територия.
    Те никога не са били твои момчета. Така че не са били и твоя територия. Ъх. Харесвала си ги, но преди. Тъй като повече си нямала симпатии към тях, твоята приятелка е решила малко да се позабавлява и да пофлиртува. Какво? Трябва да избягва всички момчета на които си БИЛА хвърлила око, и всички твои бивши ли? Ъх, моля ти се.

Разбирам че си сбъркан човек.

А мислиш че темата е за недостатъците на приятелката ти ли? Хаха.
    Не.Преценила съм,че трябва да кажа нещо-написала съм го.Не е било с цел да я критикувам и да и изваждам кирливите и ризи..

Те никога не са били твои момчета. Така че не са били и твоя територия. Ъх. Харесвала си ги, но преди. Тъй като повече си нямала симпатии към тях, твоята приятелка е решила малко да се позабавлява и да пофлиртува. Какво? Трябва да избягва всички момчета на които си БИЛА хвърлила око, и всички твои бивши ли? Ъх, моля ти се.

Разбирам че си сбъркан човек.
    ОМГ,нямам сили да обеснявам вече :х За последен път-харесвах първото момче 2 години,когато тя се натиска с него пред мен АЗ ВСЕ ОЩЕ ГО ХАРЕСВАХ и тя беше наясно с това.Него не го обвинявам за нищо,точно защото не сме имали връзка,но тя знае какви чувства имах към него и като приятелка би трябвало да се постави на мое място.
    Не мисля,че съм сбъркана...имам един въпрос към теб-харесала си си някой,а твоя приятелка те окуражава да действаш с него,обеснява ти колко страхотни ще сте заедно и още куп други глупости.С течение на времето виждаш,че момчето не си пада чак толкова по теб и се отказваш от него..и след 1 седмица същото момиче,което ти е казвало колко си отивате се занимава с него.Всъщност,не просто твоя приятелка,а най-добрата ти.Е,как ще се почувстваш?
    Не съм казала,че трябва да ги избягва,но да-не смятам за нормално да стига дотам,ако ще и да е някой напълно непознат,на който съм хвърлила око в дискотеката. Толкова ли няма други момчета,с които да се позабавлява и да пофлиртува,че да го прави точно с тези,към които аз имам или съм имала симпатии.

Град
    София, България
    Няма да ми направи особено впечатление. Ама въобще. Падала съм си по него ОК, разбрала съм че той не изпитва същото към него, и съм минала на следващия. Хич не ми пука кой го се забива с него след това.

Отново, никой не е длъжен да избягва бившите ти. Нито най-добрата ти приятелка, нито сестра ти, нито майка ти ако щеш.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Основният ти проблем е, че си мислиш, че света се върти около теб. Нито тя е правата, нито ти. И на мен би ми станало кофти на твое място, признавам. Но колкото и да отричаш тук, просто те яде отвътре, че си пренебрегната, заради "смотаната" ти поначало приятелка. И недей да обяснваш за 16716 път, че не е така и че всяка си получава вниманието. И знаеш ли по кое си личи, че те е яд ? - ако не беше така, изобщо, ама изобщо(!!!) нямаше да правиш това излишно уточнение каква е била, каква е станала благодарение на теб видиш ли и каква си ти в сравнение с нея. Кому беше нужна тази информация, която по никакъв начин не променя ситуацията ? На никого. Просто те гложди.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я синтезирайте в три изречения и за мен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Я синтезирайте в три изречения и за мен.
    Авторката е най-най-най, има най-добра приятелка, която преди да почнат да излизат е била, цитирам, "смотана", но после се оправила. Въпросната приятелка е започнала да излиза/флиртува с две момчета, които преди това авторката е харесвала. Авторката сега се чувство тъпо че и двете момчета са предпочели смотната и приятелка, а не богинята нея. Авторката е ядосана, че приятелката и краде гаЖИнцата, което е адски детинско, тъй като момчетата никога не са и били гаджета, следователно никога не са и били длъжни за нищо.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Авторке,мога да ти кажа,че това момиче не ти е никаква приятелка!Ако бях на твое място щях да се отдръпна от нея.Пък и да ме пита има ли някакъв проблем като се занимава с въпросното момче? МОЛЯ????Я се осъзнай и вземи се отдръпни от нея.Чудесно те разбирам,не заради някакви си момчета те е яд,ами заради постъпките и.Ти си права!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си