Здравейте! Тук пиша, за да споделя нещо гадно, което ми се случи вчера. Преди бях гадже с едно момче от даскало. На моите години е. Преди бяхме гаджета, но скъсахме. Той е забавен - не е много як, малко си пада гейче, ама е забавен. Харесвам го! Скоро се чуваха слухове, че и той е казал, че ме харесва. Обаче аз отричах, че АЗ го харесвам, щото ме беше срам да призная, все пак той се държи като момиче!! Но естествено в предишната ни (ако може да се каже) "връзка" всички знаеха и ме подиграваха.. Но сега ми се прииска отново да сме гаджета.., но ето защо някои хора опитват и успяват, но други падат.. Когато му казах и това стана чрез СМС в часа по Информационни технологии и той отказа.. тогава аз започнах да се защитавам, че не съм била аз и т.н. но той си твърдеше на своето и беше прав! Сега ми е адско гадно, приятелите ми знаят и сигурно ще кажат на другите и ще потъна в земята от срам! Говорих му че губи, а той отричаше и .. Да де, разбрахте ме! Ако може да ме посъветвате как да го накарам да "ревнува" или поне как да направя, така че да разбере, че е загубил А той наистина губи.. Плз помогнете
П.П. Моля не казвайте че темата е глупава, знам че е такава просто трябваше да попитам някой! Сори, ще я изтрия после, ако трябва!