- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Помощ от щрудел по медицина
Ония ден излезнах по джапанки, и ми се обели пръста на крака. Нищо сериозно нямаше до снощи, когато целия крак почна да ми изтръпва, не можех да стъпвам, едвам заспах от болка. Сложих кремче и лепенка, малко намаля болката, ама гледам раната е станала ужасно чернакакво да правя, ще мине ли, или трябва да ходя на лекари
![]()
При мен можеш само да дойдеш да ти го снимам.
Ма в случая дори и т'ва не можеш, щото не е счупено.
soooo:
А НЗ
питай kalpazanka
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щрудел - Каква вероятност има да умре?
Обелил ти се е пръста на крака?Димек месото ти е оголено?! Обаждаш се на личната лекарка, за да ти каже с какво да се мажеш и освен това се пречиства раната за дезинфекция. Синьо> лилаво> черно.
Много си мърляв.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако я оставя да диша, болитака с лепенката ако си лежа, нищо не усещам, само не мога да стъпвам ... не знам утре как ще ида на лекции
![]()
Нищо ти няма.
Заре, ако е стъпил на спринцовка на спинозно болен, сигурно. Или върху зъба на отровна змия, която си е отворила устата в точния момент. Или опашка на скорпион. Или локва кръв от заразно, смъртоносно болен, убит насред улицата. :3
4XCOKИ
омг ти ходиш на лекции?
Аз пък имам изпит утре
FU
Елементарен е де, даже не съм чела, въпросите са подигравка. Дори някой, който не го учи това ще изкара поне 5.
Чувствам се като... както когато съм в цикъл. А го чакам чак в началото на другия месец.
оф
писна ми
искам почивка
4XCOKИ
Демек шанса е нищожен, имаики предвид че гореспоменатият педал рядко излиза от къщата/апартамента/казана си...
Ташаци...
ебе ебе ебе ебе ебе :@ :@ :@
Подготвила съм се за едно сигурно късане от всичките 6-7 изпита
Имам и един дето си го влача от първи курс при една съсухрена Круела Девил
и ми писна
и искам да завършвам УСПЕШНО
ама мисля, че така ше се изложа грандиозно на финала с тея курсови работи и държавни изпити...
оф и някои казват, че ще пишат 4-та година за бакалавър, а на мен така не ми се иска, макар че е задочно...
4XCOKИ
Аз за щастие досега нищо не съм влачил, даже стипендии хванах ... говори се, че в последен курс не късат на изпитите, та има голям шанс да завърша![]()
Мама сега ми я видя, каза, че това било коричка, и ще ми мине![]()
Аз мисля да си оставя единия изпит за септември, защото искам хубава оценка. Не знам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Защо ми се струва, че поне едно 80% от кофата въобще не е "teen"![]()
4XCOKИ