- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косаа....
здравейтеее.Косата ми е някъде до средата на гърба, не съм се постригвала от декември и се е обезформила.Сега се чудя дали да се пострижа (някъде под раменете както ми беше преди) или да си оставя да ми расте дълга.Според вас как е по модерно - средно дълга или дълга??
На всеки различна прическа му отивапусни твои снимки.
Ами виж какво повече на теб ти отиваАко искаш си сложи снимки със по-къса коса и сега с дългата и ще ти помогнем
Аз лично МЕЧТАЯ за дълга коса и когато някой си подстриже хубавата дълга коса и направо ..
Иначе хората са казали, че чара на жената е в косата :P
Можеш да си я оформиш и малко да я скъсиш по този начин, но косата си е твоя и ти си решаваш!![]()
Нацъфтяла ли е? Ако да - иди се подстрижи.
А дори и да не е - по - добре оформена прическа с по - къса дължина, отколкото безформено "нещо" ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ид а искаш да я оставиш дълга, върви я освежи. Не мога да разбера защо си мислите, че косата, ако се пуска дълга, не трябва да се подстригва?!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Според мен я пускай да расте,ама я поддържай с маски и намали употребата на разни уреди за коса.Аз лично така правя,моята коса не съм я подстригвала от година и нещо и не смятам да го правя скоро,но се грижа за нея.
Ето и снимка http://prikachi.com/images/112/4776112c.jpg
Иди да ти я освежат малко и остави да си расте.
Аз лично харесвам дългите коси хаха. (:
Аз винаги съм била с дълга коса и сега я скасих.... до раменете ми е сега! А за мен това е къса коса!!!! И сега съм се надъхала да я режа още повече. Това е коса..расте! А и ако отидеш при добър фризьор той ще ти каже какво ще отива на лицето ти! Мойта коса много живна като я подстригах и даже почнах да й обръщзам повече внимание.
http://www.ecomedia.bg/be-eco/health...d/article/3951 -това е статия за храните, които непременно трябва да включим в менюто си, за да имаме по-малко проблеми с косата![]()