.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Косаа....

Question Косаа....

здравейтеее.Косата ми е някъде до средата на гърба, не съм се постригвала от декември и се е обезформила.Сега се чудя дали да се пострижа (някъде под раменете както ми беше преди) или да си оставя да ми расте дълга.Според вас как е по модерно - средно дълга или дълга??

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Ти как се харесваш повече?

Мега фен Аватара на strawberry88
    На всеки различна прическа му отива пусни твои снимки.

Ами виж какво повече на теб ти отива Ако искаш си сложи снимки със по-къса коса и сега с дългата и ще ти помогнем Аз лично МЕЧТАЯ за дълга коса и когато някой си подстриже хубавата дълга коса и направо .. Иначе хората са казали, че чара на жената е в косата :P
    Можеш да си я оформиш и малко да я скъсиш по този начин, но косата си е твоя и ти си решаваш!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нацъфтяла ли е? Ако да - иди се подстрижи.
    А дори и да не е - по - добре оформена прическа с по - къса дължина, отколкото безформено "нещо" ..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ид а искаш да я оставиш дълга, върви я освежи. Не мога да разбера защо си мислите, че косата, ако се пуска дълга, не трябва да се подстригва?!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Според мен я пускай да расте,ама я поддържай с маски и намали употребата на разни уреди за коса. Аз лично така правя,моята коса не съм я подстригвала от година и нещо и не смятам да го правя скоро,но се грижа за нея. Ето и снимка http://prikachi.com/images/112/4776112c.jpg

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Иди да ти я освежат малко и остави да си расте.
    Аз лично харесвам дългите коси хаха. (:

Аз винаги съм била с дълга коса и сега я скасих.... до раменете ми е сега! А за мен това е къса коса!!!! И сега съм се надъхала да я режа още повече. Това е коса..расте! А и ако отидеш при добър фризьор той ще ти каже какво ще отива на лицето ти! Мойта коса много живна като я подстригах и даже почнах да й обръщзам повече внимание.
    http://www.ecomedia.bg/be-eco/health...d/article/3951 -това е статия за храните, които непременно трябва да включим в менюто си, за да имаме по-малко проблеми с косата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си