- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ето каква е схемата...
...Лудите от гората (от града на The LordOfLight) взимат купата тази вечер срещу Коковци, в събота правят един тото хикс в Каварна и отиват да си хапнат мидички в мидената ферма...
ЦСКА бие захарчетата в събота и вдигаме шампионската титла на Армията.
п.п. ШАМПИОНИ СМЕ!!!
Ремонт: Докато писах това и Крейзитата направиха обръщалка на майните![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Wax-e поздрав!
![]()
Мишинка
BrainDamage
Във всеки отбор има и е имало цигани, особено в Варненските.
АХАХАХАХАХАХ
Моля ти се!
Майненския Локо е с най-много цигани фенове
П.П. Един голям лудогорски за майните...![]()
Мишинка
BrainDamage
Я дай подобен клип на варненски отбор.
Тогава вече ще се извиня и ще кажа, че си бил прав..
Мишинка
BrainDamage
Може и да няма - може и да има. В момента не ми се търси.
Пък и евентуалната липса на клип, не означава, че не е имало.
Погледни статистиките в ГРАО и ще видиш, че след Кърджали и Търговище сте с най-голям процент ромско население. Паляк.
Затова ли най—голямото гето в България се намира в Майнатаун?
Циганите при вас са многократно повече от тези във Варна.![]()
Мишинка
BrainDamage
Факт е че ЛДГЦ взеха купата на БГ сега дано станат шампиони и на първенството ни жалко че да може 2 3 4 да играят в Лига Европа / искам Черноморец в Лига Европа а както е тръгнало няма да завършат 3ти сиг 4 или 5 ще са
6б3З10
Добре бе извади тия статистики от сайта на ГРАО, че иска електронен подпис, нали си хакерче и няма да ти е проблем...
Мишинка
BrainDamage
Та какво викаш?
Къде били повече мангалите?
Мишинка
BrainDamage
wax е бавен понякога
Always wanna play but never wanna loose
И откъде го видя това?
Откога Варна има само 424 Хиляди в областта, като миналата година беше само 490 хилки?
Пловдив сега е 660-670 хилки...
И данните ти са грешни нещо. Твърде вероятно е да са от електронното преброяване, където на Варненските цигани не им беше направено индексиране, както и на Бургаските.
От сайта на националния статистически институт (НСИ)
Грешни, грешни, колко да са грешни?
Каквото и да си говорим, не можеш да промениш фактите,че в Пловдив циганите са близо два пъти повече...![]()
Мишинка
BrainDamage
Тъпо е да отричаш очевидни работи. Който и да питаш кой е най-циганския град ще ти каже, че е Пловдив. Е като изключим Шумен, Търговище, Кърджали и другите там типично турско-цигански градове. Във Варна съм бил няколко пъти за по няколко дена и циганин не видях, не знам за теб. И не съм от Варна така че съм обективен. Тъпо е и да се спори в кой отбор има най-много цигани - във всеки. В абсолютно всеки. Гарантирам ти го.Първоначално написано от Wax
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Естествено, как мога да променя грешни факти?
1во. - Това преброяване не е толкова актуално, както моето
2ро. - По данни на НСИ вие сте 304 000, а ние сме 369 000 - Това правдоподобно ли ти се вижда?
3то. - Смятани са резултатите въз основа на притежание на лична карта, а във Върна циганите са особено нагли и даже и такава нямат, затова поне едно 50-60% ако не и повече не са вписани при вас. В Пловдив ги задължават за имат, иначе им бутат колибите.
4то. - По САМООПРЕДЕЛЯНЕ. Всички знаем, че повечето мангали се пишат или Българи или Турци...
5то. - В нашата област са включени и ред други градове, предимно с цигани, докато в Варна цялата паплач е на едно място.
Остави статистиката настрана - по-интересно ще ми е да видя човек, който не е бил в нито един от двата града какво ще каже след еднодневен престой там.
Този експеримент трябва да се проведе.
КУР ЗА ВАРНА !
Защо пък аз за пръв път от вас го чувам това от вас - че именно Пловдив от всички градове е бил Цигански...
Във Варна аз лично като бях (бог опазил ме от повторна такава грешка), и по-точно в района на хотела, в който стояхме, пък и по центъра и ония квартали там Аспарухово и Младост - От цигани не можеше да се разминеш. Може би си бил в центъра, където черната сган се страхува да припари, щото във всеки град куките ги сърбят ръцете...
Ахахах всичките били във Варна... нямали лични карти...Сашееее, Саше...
Само във Дългопол (град на 70км от Варна във варненска област) 95% от населението е цигани, или тоест около 3000, няма да говоря за всички останали градове и села във Варненска област които са бъкани с цигани...
Такаче не ми излизай с номера, че всички цигани били във Варна, а при вас били пръснати в цялата пловдивска област...
Бил веднъж във Варна, отишъл в Аспарухово, където има цигани и айде Варна била с най-много цигани в България...
Знам, че си комплексиран затова, че живееш в Пловдив, но не е нужно да се вживяваш толкова и да се мъчиш да промениш ФАКТИТЕ...
Мишинка
BrainDamage
Все едно аз да отида в Париж, да мина през някой краен квартал където ще видя 20-30 циганина и да кажа, че 90% от парижани са цигани...
Мишинка
BrainDamage
Защо да си причинявам тази злина още веднъж? Да не съм мазохист?
Ок е Ванка, много си умен - само където не си. Аз ти казвам, че там е бъкано, иначе и в другите квартали си има достатъчно.
Асеновград - 25 000 души/15 000 цигани. Така че не ми излизай с цигански номера...
Пък и кой би се комплексирал от родния си град е... Мноо си прост, даже и за чорбар...
Естествено циганина-чорбар...
Лол сега като се замисля повечето чорбари дето сме срещали са били цигани
То ние такива и търсим де :d