- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- кое нещо...
...което правят момчетата, смятате, че е гейско и обратното... кое нещо, което правят момичетата смятате за... мъжко държание...
Говорим за държание/поведение/стил на обличане/говор
На мен например ми е супер противно това, че някоИ момичета нарочно се държат като момчета, говорят за футбол и като цяло мъжки неща, колкото да се харесат на момченцата.
Както съм забелязала, че има и прекалеено суетни относно външния си вид момчета.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това, което го каза + нежен глас, гейско поведение (Смекчаване на аргументи, отказ от вербален двубой и други), от сорта на т.нар. "Мека китка", ходенето с малки крачки, свиването на устни при говоренето... Отделно има и фактора на педалски прически, и педалско облекло (От ония с отворената яка, която стига чак до пъпа. А съм и виждал да се носи грим, но това е вече висша форма на педалщина или нз как да го нарека.
А ако един мъж не знае как да се бие, или поне как да се защитава...
4XCOKИ
Мразя травестити и мъжкарани, всички други мога да ги гушкам нон стоп![]()
ти ли ще си с тях ,за да кажеш ,че е непривлекателно ? А твоя начин на мислене , знаеш ли на колко хора е дразнителен? От тука може да изнервиш някой , какво остава на живо
И искаш момченца , защото понеже си малко по-привлекателна и повечето ще си премълчат реално какво мислят за теб , но ако е момиче ще ти каже със сигурност колко я дразниш. За това и нямаш много приятелки.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-16-2012 на 14:57
Глупости.
Две момчета са ми казвали, че съм лигава в прав текст. Единия е черноглед, песимистичен, хомо, с женски характер, което за момче е ужасно... Този всъщност не ми каза, че съм лигава, а че за възрастта ми не трябвало да мисля като дете, което изобщо не е така и тези, които наистина ме познават могат да го потвърдят.
Другия ми е добър... познат, който въпреки това ми се радва.
Предполагам, че дразня много хора несъзнателно (предимно реалисти-скучняри, подчертавам го това, защото има и готини реалисти), но това съм си аз и който не ме търпи, да не стои покрай мен.
Никое момиче не ми е казвало, че я дразня. Никое. х) Дори и момиченца са ми се радвали. О! А една ми каза също, че я кефя щото съм като детенце. Говорехме си за маникюри и котки.
4XCOKИ
примерно това го намирам за доста гейско
![]()
струдел, знаеш ли, че на всички започна да им омръзва да прокриваш котето и да си вярвате, че с измислени истории ще прикриете сексуалната му ориентация.
Суетните момчета са бъдещи гейове, колкото и да го отричат или да не им се иска.
Oт "са ми казвали" разбирам ,че срещите ви не са били много и дълги. Тоест не сте никакви приятели. Как реално да ти кажат ,като не те познават истински.Един вид нещо ви събира , а не реално да си се обадите и да излезете. Предполагам университета.
Това не са приятели.
![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-16-2012 на 15:14
wax, ти защо не се ориентираш към момчетата, защото със 150см височина трудно ще хванеш нормална жена ?
4XCOKИ
абе тор-чо на основата на какво си ги правиш всички теЗ изводи, че не ми е ясно?
4XCOKИ
Има някои мъже, които говорят като педали. Вероятно сте забелязали, че жените като говорят използват по-богата интонация за да изразят по-богат набор от емоции, докато мъжете като цяло говорим равно, като японци. :Д Е, някои мъже говорят многотонно. Понякога са напълно хетеросексуални и дори мъжествени, ама като заговорят с този гласец правят доста гей впечатление.
Използването на умалителни думи също е доста женско и бих очаквал от мъж да го избягва.
Също така прекалената лигавост, говоренето като бебе и откритата и демонстративна слабост.
При жените пък е антиженско когато демонстративно и прекалено много псуват. Някоя и друга псувня отвреме навреме не е проблем, нито да наричаш кура кур и путката путка. Но има някои които го правят нарочно. Също така би било антиженско да скачат на бой.
4XCOKИ
Тва пък бих го казал само ако съм на 100% сигурен, че ше еба после.
Ако търсиш мъж по това , което на теб ти харесва , ще си дълго време сама.
И ако го прави така както на теб ти харесва , то иска само да ти влезе в леглото , от там нататък си е същия , защото не може да бъде теб.И той самия лъже себе си , защото влиза в роля , която няма да може да изиграе докрай. Един от тези актьори е Мачока
Говори така , както на теб би ти харесало , не както той би го казал. Това не е зрял мъж за мен
![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-16-2012 на 15:56
хахахахах <3
Наистина е забавно.
Като се замисля, хубавичкото е, че
О! Да !
И двамата говорим така, без единия да иска да впечатли другия с това. (всъщност кой говори така с цел да впечатли изобщо някой?!)
Сладко ^_
И аз от както го помня (брех как звучи хаха) си говори тъй и страшно мЪного му отива. ^^
И той ако не е зрял, аз... аз... ще си обръсна главата!
A като оставим това, че го казва както си е, би го казал и по ного 'просташко'-привлекателен начин (или по-скоро циничен), който по принцип не ме радва, ама от неговата уста звучи толкова якоПървоначално написано от NightGuardian
Не разбираш ти ^^
4XCOKИ