.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: кое нещо...

Hybrid View

Дори е смешно да твърдиш ,че познаваш човек без да си го виждал. Каквото сме тук съм сигурен , ако се срещнем ще си променим коренно мнението.

За мен знам ,че ще е по-добро , понеже тук опявам повече за Тупака си. Каквато и е целта ми , макар и да ви дразня и не може да ме опознаете , но и няма как да стане ,това е форум ,това е интернет
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-16-2012 на 17:20

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    за момчетата:
    гейско е да си бръснеш краката, ръцете и гъза......... също така да носиш розова тениска и очила тип скара, също така да правиш дък фейс на снимки, гейско е прекалено много да обръщаш внимание на прическата си, гейско е постоянно да се водиш с женски и като цяло само за това се сещам........

за момичетата:
    мъжко е да играеш мач с момчетата, да се правиш, че те интересуват изобщо мачове, да се обличаш прекалено обикновено, да дружиш само с момчета(говоря само за дружене), мъжко е да се опитваш изобщо да спортуваш някой спорт, който не е предназначен за жени, мъжко е да имаш косми по лицето, мъжко е да вървиш с мъжка походка и тук пак в момента само за това се сещам...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си