- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- кое нещо...
хахах
ок ок![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Oh Snap...
Please god, let it be real !
за момчетата:
гейско е да си бръснеш краката, ръцете и гъза......... също така да носиш розова тениска и очила тип скара, също така да правиш дък фейс на снимки, гейско е прекалено много да обръщаш внимание на прическата си, гейско е постоянно да се водиш с женски и като цяло само за това се сещам........
за момичетата:
мъжко е да играеш мач с момчетата, да се правиш, че те интересуват изобщо мачове, да се обличаш прекалено обикновено, да дружиш само с момчета(говоря само за дружене), мъжко е да се опитваш изобщо да спортуваш някой спорт, който не е предназначен за жени, мъжко е да имаш косми по лицето, мъжко е да вървиш с мъжка походка и тук пак в момента само за това се сещам...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ваксе ела в скайп![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
4XCOKИ
4XCOKИ
Тогава не съм.
Та с тая тема да не сондираш мненията, за да осъзнаеш, какъв точно е котето?
От преди съм забелязал, че всеки от аверите на щрудел, който е бил в общ чат с мен, е спрял по моя критерии, нивото им на хумор е просто дебилно.
За момчетата - ако са по - женствени - глас, самите жестове и полагат повече грижи за външния си вид отколкото е необходимо
за момичетата - да се държи като момче, походка, отново жестове, момчешки дрехи, да говори за футбол и тн.
n00bs
4XCOKИ
За момчетата ясно, те го казаха преди мене.
Иначе за момичетата, изключително неприятно ми става като видя момиче да псува, плюе/храчи и тн, и също така да се напива като свиня. Не, че пияно момче е прекрасна гледка, но не е толкова грозно,колкото момиче.
Някои от тук ,ако не са хората от форума , няма с кой да си кажете две приказки е.
Да си споделям проблемите с хората от интернет![]()
Ако е някоя яка и да повръща не ми пукавсеки се е напивал, ще го яде на сутринта (не повърнатото).
n00bs
Докато в на некои неуспели плебеи устата им още е само мачо по форумите, последният рути студентки и си гледа работата и живота на пълни обороти хаха. Пък после кой бил гей или не, тя историята ще покаже![]()
хахаха загубенячетата ми ;P
Немъжествено е, когато момчетата са близки приятели с всички момичета на света.
И когато са някви фейсбук звезди.
И когато им викат някак на галено.
Пък момичетата, които се държат като момчета ненарочно, са супер яки. *-*
При момичетата:Кифладжийствот .Това е болест на психическа основа за мен.
При момчетата:Женските маниери,да носи розови тениски,някакви огромни очила тип муха,да прави физиономии тип кокоши гъз на снимки и etc.
При момичетата не ме дразни,че говорят за футбол.Има момичета и жени,които са си баш фенки,а не индивиди,които харесват Кристиано Роналдо и Дейвид Бекъм.
Последно редактирано от DieselBlood : 05-17-2012 на 22:11
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ахахахахаахахахахахахаха!
По темата : немъжествено някой да си слага по 5-6 синджирчета на врата, много гривнички и прочие. Също обезкосмяване на прекалено много места, клюкарене в женска компания и т.н.
За момичетата ми е противен готик стила, метълските аксесоари и стил на обличане; оригане, плюене, арогантно поведение като цяло. Може да има и друго но в момента не се сещам.