- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- айде да ви видим ;)
1.Любовта е лекарство, защото те насърчава да погледнеш случващото се около теб под друг ъгъл.
2.Любовта е заробваща, защото изисква преданост и всеотдайност.
3.Любовта е страдание, защото дори при мисълта, че всичко може да приключи изпитваш силна болка от ляво.
4.Любовта е приливна вълна, защото е освежаваща и всемогъща.
Поздравления за темата и отговорите.
1.Любовта е лекарство, защото както казаха преди мен - кара те да забравиш негативните неща и да погледнеш света през розови очила.
2.Любовта е заробваща, защото се правят много жертви в нейно име.
3.Любовта е страдание, защото не винаги е споделена.
4.Любовта е приливна вълна, защото идва точно, когато не очакваш и си тръгва по същия начин.
1.Любовта е лекарство защото.... все със нещо си се заразил.
2.Любовта е заробваща защото.... правиш много компромиси ...
3.Любовта е страдание защото.... накрая винаги боли а край винаги има...
4.Любовта е приливна вълна защото.... минава и заминава със всичко което ти е дала ....
1.Любовта е лекарство защото.... те прави по-положителен.
2.Любовта е заробваща защото.... те кара и да страдаш в един момент.
3.Любовта е страдание защото.... всяка приказка си има своя край.
4.Любовта е приливна вълна защото.... те залива с много различни емоции.
1. Любовта е лекарство, защото обединява бускулизина за корема, аналгина за главата, геломиртола за гърлото... с други думи, човекът отсреща е винаги там, когато има някакъв проблем. Знаеш, че има рамо, на което да се облегнеш и съвет, на който да се довериш.
2. Любовта е заробваща, защото от нея зависят доста неща, за добро или лошо. Превзема мислите ти и до някаква степен контролира действията ти. Интересното е, че на мен това ми звучи привлекателно, а не отблъскващо.
Определено си харесах това. Бих добавила... страдание е да искаш човека до себе си да е там и занапред, а да знаеш, че шансовете са малки.
4.Любовта е приливна вълна, защото всяка връзка има своите ups and downs (съжалявам, просто звучи по-смислено на английски), които, за да бъдат преодолени, се нуждаят от съвместни усилия на равнопоставени партньори.