На Коледа бях при брат ми , който е на 24 години , а аз съм на 16 ... И разбира се все пак беше Коледа реших ме да извикаме няколко негови приятелчета и да си направим едно събиране ... Разбира се аз не познавах никой все пак отивах за първи път .. Някъде към 20:00 часа започваха да идват неговите приятели ... Първото момче което влезна още щом го видях и ужасно много ми хареса ... Той влезна в стаята и дойде да се запознаем .. след това дойдоха и другите му приятели .. незнам защо но си бях харесала това момче което дойде първо ... в началото се срамувах много .. по едно време това момче дойде при мене и ме прегърна и започнах ме да си говорим ... и така мина почти цялата вечер .. след като аз си заминах в моя роден град .. веднага реших да го намеря в фацебоок .. Той ме прие зам оя радост и започнах ме да си пишем да си говорим по телефоните и така всеки ден .. След около 4 месеца реших ме да излезнем отново и да се видим ... той дойде в моя град ... и в началатоо само се прегръщах ме но .. към края станаха много .. неща .. той започна само дам е обарва. . и накрая почна и да ме целува ... аз се влюбих в него ;х и сега може да се каже че немога без него ;х .. след като му казах какво чуствам към него той промени държанието си към мен .. ии забравих да спомена това момче е на 21 години .. ии в момента съм объркана незнам какво да направя .. дали той иска само секс от мен или наистина ме харесва =[ .. Незнам колко добре съм се справила .. но пиша за първи път ;xx