.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе

Майка алкохоличка....

Здравейте, искам да споделя моят проблем и ако някой има идея как да се справя или ако можете да ми дадете съвет ще съм ви много благодарна. Майка ми е алкохоличка и я помня така откакто бях на 5, напиваше се всяка вечер и с баща ми се караха постоянно, първата ми мисъл като чуя "мама" е нейният образ държащ чаша с алкохол. Напоследък нещата се влошиха. Дядо ми (баща й) се разболя от рак и почина. Беше пияна над ковчега му и щеше да го събори, след това баща ми се разболя от рак на ларинкса и сега не може да говори. Тя отива пияна на работа в болницата и щяха да я изгонят, а не сме в добро положение с парите, даже сме много зле. Имам и по-голям брат, той живее с баба ми, тя не ме иска защото вече се разболя заради майка ми, брат ми не му пука за мене и ме обвинява за всичко. Страх ме е във всеки един момент баща ми да не я набие. Заставала съм пред нея и съм поемала ударите заради нея. Тя ме е удряла, обиждала и заплашвала. Не си признава, опитвали сме да я лекуваме с хапчета. Нарочно се правеше че ги пие за да пие алкохол, тайно съм й сипвала билки в храната, мислех че ще свърши някаква работа. Другото е когато мама не е пияна тати е пиян и я обвинява, че тя е. Често когато тя е пияна ние седим гладни, защото тя не е наготвила нищо. Вече има едно предупреждение от работа защото отиде пияна и не можеше да седи на краката си. Ако още един път я хванат пияна ще я изгонят, а баща ми каза, че ще се изнесе. Когато се опитаме да говорим тя отрича. Викали са полиция и в нас. Вече ми писна. Днес сутринта беше пияна, отиде на работа и се прибра 2 часа след работното й време пияна, оплю ме и ме обвини че крада и че друсам (което никога не бих направила). Не знам вече какво да правя. Знам, че за някой не звучи като толкова голям проблем, но на мен ми е изключително трудно. Притеснявам се къде е, дали е пияна, дали тати я е видял, дали я е набил, дали кучето е добре, дали имаме какво да ядем. Не мога да понеса всичко това. Ако има значение на 15 съм и благодаря на тези които са прочели.
    Последно редактирано от CherryBell13 : 05-16-2012 на 18:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си