Добро утро (поне за мен).
Имах дилема, чрез която можех да избера от 2 момичета само 1. Едната е колкото мен(15) - означавам с А, а другата 1999(13) - означавам с Б. Да ви кажа, повечето момичета на моята възраст са някакви лигави и т.н. (знаете много добре). С А си говорим интересни работи, но ми е някак си "еднаква". Б говори много верни неща, разсъждава като много по-голямо момиче и ми е доооста симпатична. Започнах да се зарибявам с нея и ми хареса, като характер и всичко в нея. Вижда ми се отракана, но не знам защото не съм на 100% уверен, че може да вземе една връзка за сериозна. Все пак не съм разговарял с нея по тази тема и не знам какво мисли за всичките тези връзки, зарибявки. Не знам дали е уверена какво иска (не съм разговарял с нея по тази тема), но май е?! Б сега я няма(не е в града), а А ме вика сега да излезем.. Бих искал да започна да излизам с Б, но не знам дали е готова, защото аз си падам по сериозните връзки (влюбвам се на 1-вата 2-рата седмица). Все пак е на 13 и не знам как ще се развият нещата. Какво мислите вие ?