.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Моят съвет е да започнеш с леки коремни и постепенно да ги увеличаваш.За 2 години ще имаш уникалния корем, който желаеш. Но за 1-2 месеца това е меко казано невъзможно.
    И още нещо. Преди тренирала ли си нещо, във форма ли си да тичаш, примерно, 400 м. както каза Anonys? 'щото пак ви казвам... започва се ЛЕКО и ПОСТЕПЕННО, не може на човек, който досега е мързелувал вкъщи и си е вял гъза да му лепнете 400м. ,знаеш ли изобщо колко е това?Лека атлетика съм тренирала и повярвайте, разбирам ги метрите повече от вас.
    Авторке, 'що направо не се консултираш с някой, който наистина разбира, примерно, някой фитнес инструктор ?
    Последно редактирано от don't say anything. : 05-18-2012 на 07:19

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Моят съвет е да започнеш с леки коремни и постепенно да ги увеличаваш.За 2 години ще имаш уникалния корем, който желаеш. Но за 1-2 месеца това е меко казано невъзможно.
    И още нещо. Преди тренирала ли си нещо, във форма ли си да тичаш, примерно, 400 м. както каза Anonys? 'щото пак ви казвам... започва се ЛЕКО и ПОСТЕПЕННО, не може на човек, който досега е мързелувал вкъщи и си е вял гъза да му лепнете 400м. ,знаеш ли изобщо колко е това?Лека атлетика съм тренирала и повярвайте, разбирам ги метрите повече от вас.
    Авторке, 'що направо не се консултираш с някой, който наистина разбира, примерно, някой фитнес инструктор ?
    Да, аз вече от две седмици ходя да бягам по 10-12 обиколки (400м) ,но разбира се и си почивам понеже не мога наведнъж да ги избягам От днес започвам с коремните преси, като ще започна от 20 и всеки ден или през ден ще ги качвам с 5 Всяка вечер и сутрин ще правя.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Точно пък за мен не може да говориш, че ги разбираш повече. От описанието и от хъс-а, за които прочетох се преценя. Не, най-добре се преценя като видиш човека. Баща ми е републикански шампион по борба, а майка ми леко атлетка, аз също ще ставам. Чичо ми е фитнес инструктор. Айде, че стана "на баба злата шурея"..

П.П. Отначало е добре да ги правиш по толкова, но не ги прави всеки ден Например 3 пъти в седмицата.

Ама моля ти се да не 'почваме да се хвалим с родата, 'щото ще те бия по всичко, ама не е там въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си