- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ускорител за тен ?
Хей момичета..кажете хубав ускорител за тен,защото тази година искам да стана много черничка хихи..та ще ви бъда благодарна ако ми помогнете![]()
Взех си на евелине, но още не съм го ползвала.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Миналата година използвах на Eveline и останах много доволна.
[b][i]Je t'aime au-del
извинете, че ще се възползвам от темата, но за да не отварям тема искам да попитам.. та проблема ми е такъв; имам лунички и имам един слънцезащитен крем с който луничките не стават по-тъмни и искам да хвана тен много и да ги изравня с кожата ми, не са много тъмни.. малко налудничово ще прозвучи но мога ли да слагам ускорител на тен и слънцезащитен едновременно? малко странно как ще се пазиш от слънцето със слънцезащитния и как ще се опиташ да си ускориш абе.. :Д
Как ще си слагаш ускорител за тен на лицето, при положение, че имаш лунички? Луда ли си?! Въобще не ги пипай, няма как да ги изравниш с тена си, освен ако не станеш негърка.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."