.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПРОБА

Hybrid View

ПРОБА

Здравейте,
    Запитване към всички компетентни по темата:
    Има ли начин нещо като проба да се разбере дали дадено момиче/момче ни харесва(има симпатии към нас) и как да деликатно да направим пробата без да се стигне до разваляне на взаимоотношенията?

Голям фен Аватара на notlike
    Виж, трудно ще разбереш на 100%, но според мен начинът е да си лафиш с едно момиче/момче дълго време. Ако постоянно поддържа разговора, значи не си безразличен и има нещо към теб. Това обаче не важи в случай, че познаваш човека от доста време. А за да си напълно убеден, просто кани на среща - ако откаже под наслов, че има работа - бягай, освен ако не предлага друг ден - това означава, че си добре, но просто съответният човек няма време в този момент и иска да подбереш друг. Надявам се да съм помогнал
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Туй да не ти е лаборатория с опитни мишки? Няма такава опция - ако ти стиска рискуваш и действаш. Ако не ти стиска мрънкаш и се надяваш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Туй да не ти е лаборатория с опитни мишки? Няма такава опция - ако ти стиска рискуваш и действаш. Ако не ти стиска мрънкаш и се надяваш.
    +1.
    десетбукви.

anonymous708973
    Guest
    Пробваш се да я целунеш, след което правиш всичко възможно ситуацията да не стане неловка, ако ти се дръпне. Ще го оцени.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пробваш се да я целунеш, след което правиш всичко възможно ситуацията да не стане неловка, ако ти се дръпне. Ще го оцени.
    Да и аз мисля така !

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Тези неща са по-скоро до въпрос на вътрешно усещане. Намеци, жестове, неща, които могат да ти дадат шанс да проследиш реакцията на другия. Само в един честен разговор обаче, можеш да бъдеш напълно сигурен в отговора.

ебаси всички ли нямат топки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си