.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Проблем..

Exclamation Проблем..

Здравейте, казвам се Катерина на 14 години.Брат ми е разбрал, че не съм девствена (което е така) и е казал на нашите. Баща ми иска да ме води на генеколог, защото аз отричам .. Каза ми, че повече да не го търся за нищо, ако е така (преувеличава) .. Аз осъзнавам грешката си. Няма нужда да ми казвате, че съм много малка и съм сгрешила. Аз самата не мога да си я простя, но в момента не искам нищо друго освен да се оправят нещата с родителите ми.Майка ми, ми каза че съм тръгнала по пътя на курвите . А аз изобщо не изпитвам желание да го повторя .. сеедно не е станало. Стана ведъж и повече няма да се повтори, докато не достигна до нормална възраст за това. Той ми каза, че ще изчака да ми минат изпитите и ако дотогава не съм си признала, ще ме отведе на генеколог иии .. после страшно. Дайте някакъв съвет Да споделя първо с майка ми и да и кажа , че ме е заболяло само и съм му казала че не мога ... или да изчакам да видя, дали баща ми блафира .. или .. незнам

mm poprincip nqma opredelena vuzrast za tova neshto ... ako si vlubena si gotova na vsichko za priqtelq ti no trqbwa da kaje6 na maika si , 6te ti e mnogo po spokoino a i ako ima nqkakuv problem tq 6te moje da ti pomogne,ne mojesh da se spravi6 sama!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тук се пише на кирилица.

На колко е брат ти?

Съжалявам, но ще трябва да кажеш истината на родителите ти. То затова не трябва да разтваряте крачката преди да сте достатъчно големи и отговорни, та да може да си понесете последствията.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
    Та, тя ще намери начин да му каже, че не си девствена и нещата може да минат и само с едно наказание и малко каране, докато ако продължаваш да не си признаваш и т.н. баща ти може да се ядоса много и да стане лошо.
    И DisappointedDreamer е права. Щом не можеш да си понесеш последствията не прави такива работи. Но както и да е, това ще ти е обица на ухото за напред.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Идеята ти да кажеш първо на майка си е добра, защото майките повече ни разбират и могат да оправят забърканите каши (или поне в нашето семейство майка ми ме разбира по-добре от баща ми и с нея споделям повече).
    +1

иначе аз съм адски против родителите да се бъркат в това ... повечето каквото и да им говориш въобще не могат да ни разберат нас (децата им)...

иначе аз не виждам защо смяташ че на 14 си МНОГО малка ...

Родителите ми оценяват честността, но на баща ми просто такова нещо не мога да споделя и мисля с майка ми да измисля нещо, въпреки че не съм свикнала да споделям.. // edDinstVenNa .. смятам, че точно за това нещо съм малка .. и че за всичко си има време , но аз избързах ... // Иначе брат ми е на 17 ..

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от edDinstVenNa Виж мнението
    +1

иначе аз съм адски против родителите да се бъркат в това ... повечето каквото и да им говориш въобще не могат да ни разберат нас (децата им)...

иначе аз не виждам защо смяташ че на 14 си МНОГО малка ...
    Защо смята че на 14 е много малка ? О.О??хаха можеби защото Е ????

Иначе да трябва да им кажеш..те така или иначе ще разберат пък ис поред мен няма смисъл да ти се нервят то вече е станало факт!така че...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    С гаджето ти ли беше,или просто с някой за 1 вечер?

eми всеки по различно време чувства че е готов ... някой на 14 някой на 17 .. затова я питах , но тя най-добре си знае )

Banned Голям фен
    eми всеки по различно време чувства че е готов ... някой на 14 някой на 17 .. затова я питах , но тя най-добре си знае )
    Ти може да се чувстваш готова и на 11 но си има една граница на нормалното..Сешшаш се?!
    Последно редактирано от fluffy_^ : 05-17-2012 на 13:00

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Ти може да се чустваш готова и на 11 но си има една граница на нормалното..Сешшаш се?!
    това граница на нормалното регламентирано ли е някъде ? доста относително е ....и все пак наистина трябва и тялото и да е готово физически ... но не ми се спори .. тя си знае най-добре

Banned Голям фен
    Ние не спорим..аз просто ти казвам = )..Та не знам но за мене повечето сте лесни ако си на 14-15 наскоро наваршела 16 и си спала с 5..-1,2/+1,2 хаха ?!?!?^^

Ами лошото е , че с момчето не бяхме точно гаджета ,но го познавах много добре и от 1 и половина година бяхме нещо като гаджета ..

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Ние не спорим..аз просто ти казвам = )..Та не знам но за мене повечето сте лесни ако си на 14-15 наскоро наваршела 16 и си спала с 5..-1,2/+1,2 хаха ?!?!?^^
    ако мене имаше предвид .. да на 16 съм ... и съм спала с точно 3 ма ) айде че напрайхме на момичето темата на чат

Banned Голям фен
    хъх какво? да съм те питал нито съм намекнал теб....пфф първо сме спорели после съм говорел за нея ;д аз не те познавам..закво ми е да говоря за тебе!
    Че и тръгва да ми се обеснява ;д все едно съм питал..добре добре

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Признай си, обясни, че знаеш, че си сгрешила и че го чувстваш за нередно. Колкото повече отлагаш и отричаш, толкова по-зле ще стане.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Да... ситуацията , в която се намираш е кофти.Най-добрия вариант по принцип винаги е истината...само , че ние не познаваме родителите ти ... Др. вариант е гинеколога да излъже , но се съмнявам това да се случи , тъй като не би рискувал...3ти вариант е както ти каза да кажеш на майка си ,че нищо не е станало и/или сама си се отворила. и че съжаляваш и не мислиш да правиш секс по принцип за напред и така...пиши после какво се е случило
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

А има ли възможност да накарам генеколога да излъже ?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз лично супер много се съмнявам гинеколога да се съгласи да излъже майка ти/баща ти.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    зависи от гинеколога ... но не мисля ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Щях да ти кажа,че вашите ще те разберат, ако ходехте (от повече време) и вашите знаеха за това, ама йок.
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    ...да кажеш на майка си ,че нищо не е станало и/или сама си се отворила...
    Това е вариант, ама по-добре им признай.
    Станалото-станало.

Поговори с майка си. Кажи й това, което каза на нас- че е било грешка и съжаляваш. Силно се съмнявам гинеколога да излъже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    това граница на нормалното регламентирано ли е някъде ?
    Разбира се, че е. За закони и наказателен кодекс дали си чувала?

Авторке, по принцип лекарят би трябвало да пази лекарска тайна и по твое желание да не каже на родителите ти, но много ме съмнява. При тези обстоятелства наистина е най-добре да си признаеш, да им кажеш, че и ти самата го отчиташ като грешка и да се кротнат. Така и така е свършен факт.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

1213

ще ти дам 1 идея... налапай кура и на гинеколога и той ше излъже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си