.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Проблем..

Т'ва, че си правила секс на 14, не те прави курва. Още повече, ако е било с гаджето ти и не сте,примерно, от интервала 2 седмици до 3-4 месеца заедно. Но той даже и това не е бил. Хмм, глупаво, да.
    Няма как да излъжеш специалист или да го накараш да излъже. Признай си, ще им е гадно, да. Трудно ще го приемат, но след време ще оценят факта, че си казала истината. Защото рано или късно, всичко ще излезе точно и ясно и ще стане по-зле. Сама се опитваш да си направиш нещата по-труднички. Няма смисъл. Истината и т'ва е.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Чакай сега, направила си го с момче с което година и половина си била нещо като гадже ? ... Просто говори с майка си, обясни и това, обясни и, че е било прибързано решение и не мислиш да повтаряш.. Говори с нея, не знаеш как може да реагира, може да ти даде съвет или да се опита да говори с баща ти ... И аз си мислех, че моята майка ще ме изгледа на криво, но факт, на 16 съм и майка ми знае и за 2те момчета с които съм била и се обръщам към нея ако има някакъв проблем.

Цитирай Първоначално написано от obuvkata21 Виж мнението
    ще ти дам 1 идея... налапай кура и на гинеколога и той ше излъже
    Нали, това мислех да направя ;/ Абее ей не мога да ви разбера защо си правите регистраций тук като пишете само простотии .. избивай си комплексите някъде другаде

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Въобще не трябва да се притесняваш от това което си направила.

За майка ти и баща ти е нормално да правиш секс след сватбата си,защото те така са правили.Годините се сменят и сексът на 14 години не е нещо невероятно.Признай си съвсем спокойно и им обясни,че така си решила и си го направила,няма как да го върнат дори и да искат.Ако не те разбират,проблемът е техен,не твой.

Мега фен
    Град
    <3
    Родителите ти са кофти. Сори.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Родителите ти са кофти. Сори.
    Пълно е с такива,ще минат десетина години докато останат малко такива.Свидетел съм на вечерни часове на 20 годишни хора,други не са излизали никога по нощни заведения или такива които са ходили само с родителите си.

Моят съвет е да не спазвате много забраните на родителите Ви,защото това може да доведе до неуспех в голяма част от живота Ви.
    Не ви казвам да си слагате ръката на горещия котлон,а да пренебрегвате забрани за излизане с приятели.Може да дойде момент в който да нямате такива.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Поговори с майка си. Кажи й това, което каза на нас- че е било грешка и съжаляваш. Силно се съмнявам гинеколога да излъже.
    +1
    10 буквииииииии

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от shadowcrew Виж мнението
    Моят съвет е да не спазвате много забраните на родителите Ви,защото това може да доведе до неуспех в голяма част от живота Ви.
    Не ви казвам да си слагате ръката на горещия котлон,а да пренебрегвате забрани за излизане с приятели.Може да дойде момент в който да нямате такива.
    Абсолютно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Много точно казано!!! В тая връзка ще споделя нещо от личният си опит.
    Преди родителите ми се опитваха да ме ограничават колко време да оставам на гости при приятелят ми, колко често да ходя там с преспиване и тн. В един прекрасен момент ( може би малко след 2рият ни месец заедно ) ми писна и спрях да спазвам всякакви правила в това отношение. От тогава насам никой не смее и дума да ми каже, независимо кога ще се прибера или кога ще спя у тях.

Не се надявай гинеколога да излъже. Та ти си на 14, това е почти подсъдно. Ще му увехне китката, ако разберат, че е излъгал. Иначе и моя съвет е да поговориш първо с майка си и да и обясниш какво се е случило и какво мислиш по въпроса.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Върховна простотия.
    Докато живеете под покрива на мама и татко и докато те ви хранят са в пълното си право да ви се бъркат. Тия на 20, чиито родители все още ги командват, сами са си виновни, че не са се отделили от тях. Станете самостоятелни и няма да имате никакви проблеми и никакви забрани.
    В случая родителите на авторката са напълно прави да се притесняват за нея.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Когато пораснеш и разбереш че детето ти е правило секс на 14 със някакъв тип дето не знаеш приятел ли е гадже ли е ебач ли е кво е,не знам дали ще ти стане приятно.Истината обаче е че си загазила много.Родителите искат най доброто за детето си искат да бъдат такива каквито те не са били,Сега когато направих много грешки разбирам баща ми които също тогава беще кофти тип,а сега съжелявам че не го слушах.

Проблема е там, че досега не съм им правила почти никакви проблеми и може би брат ми от завист или не знам от какво .. им каза , за да не му викат само на него .. И сега това изведнъж им го изтресе и баща ми ми каза " в теб ми беше надеждата" .. те не го очакваха от мен .. и сега даже ми е кофти как да започна тая тема с майка ми и все отлагам ..

омръзна ми да чета и не знам дали някой е споменал че девствената ципа може да се скъса при спорт например,та ако те откарат на гинеколог можеш най-спокойно да кажеш това

едит:а за тва,че брат ти им е казал....можеш да им кажеш същото като това горе,че от завист е излъгал
    Последно редактирано от elenka0093 : 05-20-2012 на 09:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си