.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не знам какво да правя ..

Амм .. Здравейте на всички , които са потребители на този сайт .. Искам да споделя една история , защото мисля, че тук ще намеря отговор на проблема си ..Ето какъв е : Повреме на пролетната ваканция се запознах с едно момче .. Понеже той е от града , където са баба и дядо не се виждаме често , но пък затова е интернета .. Завързахме контатки във фейсбук и скайп . Пишем си всеки ден .. Станахме доста близки последните няколко дни .. Той започна да ми се обажда . Самият проблем е че го харесвам още от мига , когато се запознахме , но той мисли , че съм влюбена в друг .. Иска ми се да му кажа , че нямам чувства към другото момче , но не знам как , защото това е от малкото теми , които не обсъждаме .. ;Х .. Знам , че е глупаво , но си е моята драма и ще ви помоля без глупави коментари ! ( :
    Последно редактирано от Pecii : 05-17-2012 на 11:58 Причина: правописни грешки ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Питай го дали той има нещо към някое момиче и се надявай да ти върне въпроса.А той защо си мисли,че имаш нещо към друг,излъгала ли си го или какво?

Mii ne tochnoo .. Poneje s edin obsht poznat izlizahme 2ta, pregrydki a/u .. I wyprosnoto momche (koeto hareswam) misli, che go hareswam toq obsht poznat , koeto ne e wqrno ot 1 mesec nasam ( :

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    интересноо
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Аха а преди си го харесвала?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еми почнете да я обсъждате тая тема бе. That simple. Кво толкова страшно има да кажеш "Име, харесвам те"?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Питай го дали харесва някое момиче ?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    ^ или просто като ти звънне и те попита какво правиш му кажи, че мислиш за него. Така ще му стане ясно.

Говорете си,опитай се да намекнеш,че имаш нещо към него . Говорете си ... и ако стане дума,сподели му,че нямаш чувства съм въпросното момче .. или пък просто като се видите не се дръж така с това момче.. искам да кажа не го прегръщай итнт .. Например когато се запознах със сегашния си приятел,ходех с друго момче... Той ми даваше съвети,изслушваше ме .. Но го беше страх да ми признае чувствата си ,защото мислеше ,че съм щастлива с дргото момче... но накрая се престраши .. и сега всичко е страхотно .. Надявам се разбираш какво се опитвам да ти кажа .. Бъди

Амм .. Да,права си Anarchia . Питала съм го дали има чувства към някое момиче и той ми е отговарял, че е объркан и още не знае и оттогва не се сме отваряли темата .. Ще му намекна някой път пък - каквото стане ! Благодаря на всички ! Наистина ми помогнахте !

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    ^ или просто като ти звънне и те попита какво правиш му кажи, че мислиш за него. Така ще му стане ясно.
    Ей тва направи ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Амии .. Това 1то няма да го направя , защото нямам смелост .. Просто ще чакам да ми се обади или да ми пише и ще повдигна темата ( :

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Намекни му , че харесваш него, но по-добре е на телефона и още по-добре на живо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си