.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113

Тема: мадури 2012

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    На БГ ми е все тая колко ще изкарам, само да не е 2. Просто оценката не ми трябва и въобще не съм си правила труда. Проблем са ми литературните въпроси, тъй като не съм чела много от произведенията. За 41 въпрос изобщо не се притеснявам, адски много ме бива да ги пиша тия простотии (да чукам на дърво).
    Другата матура ми е математика там се боря да ударя 6.00
    И един приятел така за математиката, ама изкара 2,60

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Няма шанс. Уча в математическа гимназия от 5ти клас, майка ми е учителка по математика, баща ми е директор на математическа и преподавател по математика. 2.60 WTF?!?!??!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Просто с твоите маДури ще ги вземеш с 6.
    към това и се стремя
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Малко е нечестно с тези матури да го отнасят учениците заради европейски изисквания. Ако има матури да е имало за всички випуски.Не ме вълнува много дали ще ги взема успешно или не. Матурите дават възможност за кандидатстване във висши учебни заведения, а това е за хора които смятат да завършат висше образование за да са една крачка пред другите при търсенето на работа.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма шанс. Уча в математическа гимназия от 5ти клас, майка ми е учителка по математика, баща ми е директор на математическа и преподавател по математика. 2.60 WTF?!?!??!
    И каква е връзката с мързела ти и тяхното работно място...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Откъде знаеш дали ме мързи или не? Ако беше дете на учители, щеше да разбереш. Просто всичко вкъщи е математика, сигурно половината ми къща е сборници. Искам да кандидатствам с математика, има кой да ми помага за каквото и да питам 24/7, кажи ми каква е причината да не успея? Да не съм от тия дето са забили главите в учебниците по цял ден, но няма как да не покривам едно прилично ниво по този предмет по гореизброените причини.

Град
    Откъде знаеш дали ме мързи или не? Ако беше дете на учители, щеше да разбереш. Просто всичко вкъщи е математика, сигурно половината ми къща е сборници. Искам да кандидатствам с математика, има кой да ми помага за каквото и да питам 24/7, кажи ми каква е причината да не успея? Да не съм от тия дето са забили главите в учебниците по цял ден, но няма как да не покривам едно прилично ниво по този предмет по гореизброените причини.
    Дете на учители съм. Работното място няма нищо общо с оценката, която даде- 2,60.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Както и да е ще си говорим като излязат оценките. Не гарантирам, че ще имам 6.00, но 100% над 5.50

Град
    Както и да е ще си говорим като излязат оценките. Не гарантирам, че ще имам 6.00, но 100% над 5.50
    Тогава се откажи от мислите за 2,60.

Прочети горния над моя пост. Написах 2.60, защото съм очудена, че някой може да изкара толкова малко. Особено впредвид, че е твърдял, че иска 6.00. Винаги ми се е струвало, че човек и на тото да напише отговорите, ще хване 3.00.

Град
    Не и с математика.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Е, и аз ще съм учител, ама тва не гарантира, че ако имам деца, ще хванат 6,00 на матурата по БЕЛ - всичко е до интереси

Еми нз математиката ми е интересна, просто винаги съм се занимавала с нея.

няма проблеми момчета и момичета, късаме ги, във форома няма утайки и пропадняци, само отличници и успели в живота !

хахах , ама на тея кавали да им го набутам в ушите, чак на изпращането във вторник ни казаха, че в петък(на практика вече днес) ще трябва ние да отидем до училище да си вземем служебните бележки за матурите кой къде е, а в момента (01:01) все още не се знае в колко часа трябва да сме там, класната щяла да се обади да каже кога да отидем. на практика ни затварят деня...

иначе ... на математиката 6.00 или смърт, 8 години математическа, няма кво да стане ако съм надъхан.
    по Български аз преди около месец разбрах какъв е окончателния формат, преди тва имах мноо самочувстиве и увереност, ама сега с тея текстове дори времето не съм сигурен, че ще ми стигне. надявам се на 5.50, но много зависи кво ще се падне на анализа. Мога да си измислям, ама има автори дето и 1 произведение не съм им чел, пък ся ме мързи ...

айляшко ми е, щото съм на 99% приет където трябва, то самите зрелостници са по-малко от свободните места, но все пак малко престиж не е лош (по кръчмарски сметки ако средния ми успех от матурите е 5.50, надявам се да е повече, де, дипломата ми ще е 5.65)
    Последно редактирано от UpSurd : 05-17-2012 на 22:07
    леле божке, ше осmaна npocm до кpaй

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Абе мога да ви докажа,че човек дори и да не е ходил на уроци и да е зубрил 5 години,пак може да изкара 5 и нагоре.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Абе мога да ви докажа,че човек дори и да не е ходил на уроци и да е зубрил 5 години,пак може да изкара 5 и нагоре.
    то ше е скандално ако човек има под 5 на такъв материал
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Аз по бг не съм отварял даже текстовете незнам
    Ако имам към 5 ще съм доволен щото заникъде не ми тряа оценката от матурата
    По математика 101% ще имам над 5.50 ама се надявам да е 6.00
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Успех на всички. : )
    Матурата по БЕЛ е обидно лесна (няма да кажа елементарна).
    Аз без абсолютно никаква подготовка (без да ходя на уроци, почти без да влизам в часовете по БЕЛ, без да решавам примерни тестове, без да съм прочел повечето задължителни произведения), изкарах оценка близка до отличната.

Казвам ви го, за да не се притеснявате излишно. : )

Супер фен Аватара на kindergarden
    Готови ли сте да ги разцъкаме тея матурки

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не се плашете от матурите, ще ги вземете. Гледайте след т'ва в универстита кво става :Д
    Успех ви желая.
    Аз миналата година също бях много спекла, защото изобщо не бях учила, но си взех и двете матури с Много добър.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Вдъхвате ми голяма доза надежда

Късмет на всички ! Дано ви приемат където искате !

УЖАСНА ТЕМА!!!!!!!!!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Пълна помия! Възможно най-забилото херцаджийско произведение с още по-отвратителната тема по него!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Ква е тая тема? Хич не можах да я чатна?"От здравия разум до поетическото безумие" или нещо такова беше WTF, инъче теста не беше труден, само на 39 въпрос дето имахме да дадем 2 примера за съпоставка на образи с ирония или нещо такова там нищо не писах, към 4-5 ще имам сигурно-кога излизат отговорите?????????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си