- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мадури 2012
Няма шанс. Уча в математическа гимназия от 5ти клас, майка ми е учителка по математика, баща ми е директор на математическа и преподавател по математика. 2.60 WTF?!?!??!
Малко е нечестно с тези матури да го отнасят учениците заради европейски изисквания. Ако има матури да е имало за всички випуски.Не ме вълнува много дали ще ги взема успешно или не. Матурите дават възможност за кандидатстване във висши учебни заведения, а това е за хора които смятат да завършат висше образование за да са една крачка пред другите при търсенето на работа.
Откъде знаеш дали ме мързи или не? Ако беше дете на учители, щеше да разбереш. Просто всичко вкъщи е математика, сигурно половината ми къща е сборници. Искам да кандидатствам с математика, има кой да ми помага за каквото и да питам 24/7, кажи ми каква е причината да не успея? Да не съм от тия дето са забили главите в учебниците по цял ден, но няма как да не покривам едно прилично ниво по този предмет по гореизброените причини.
Както и да е ще си говорим като излязат оценките. Не гарантирам, че ще имам 6.00, но 100% над 5.50
Прочети горния над моя пост. Написах 2.60, защото съм очудена, че някой може да изкара толкова малко. Особено впредвид, че е твърдял, че иска 6.00. Винаги ми се е струвало, че човек и на тото да напише отговорите, ще хване 3.00.
Не и с математика.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е, и аз ще съм учител, ама тва не гарантира, че ако имам деца, ще хванат 6,00 на матурата по БЕЛ - всичко е до интереси![]()
Еми нз математиката ми е интересна, просто винаги съм се занимавала с нея.![]()
няма проблеми момчета и момичета, късаме ги, във форома няма утайки и пропадняци, само отличници и успели в живота !![]()
хахах , ама на тея кавали да им го набутам в ушите, чак на изпращането във вторник ни казаха, че в петък(на практика вече днес) ще трябва ние да отидем до училище да си вземем служебните бележки за матурите кой къде е, а в момента (01:01) все още не се знае в колко часа трябва да сме там, класната щяла да се обади да каже кога да отидем. на практика ни затварят деня...
иначе ... на математиката 6.00 или смърт, 8 години математическа, няма кво да стане ако съм надъхан.
по Български аз преди около месец разбрах какъв е окончателния формат, преди тва имах мноо самочувстиве и увереност, ама сега с тея текстове дори времето не съм сигурен, че ще ми стигне. надявам се на 5.50, но много зависи кво ще се падне на анализа. Мога да си измислям, ама има автори дето и 1 произведение не съм им чел, пък ся ме мързи ...
айляшко ми е, щото съм на 99% приет където трябва, то самите зрелостници са по-малко от свободните места, но все пак малко престиж не е лош (по кръчмарски сметки ако средния ми успех от матурите е 5.50, надявам се да е повече, де, дипломата ми ще е 5.65)
Последно редактирано от UpSurd : 05-17-2012 на 22:07
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Абе мога да ви докажа,че човек дори и да не е ходил на уроци и да е зубрил 5 години,пак може да изкара 5 и нагоре.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз по бг не съм отварял даже текстовете незнам
Ако имам към 5 ще съм доволен щото заникъде не ми тряа оценката от матурата
По математика 101% ще имам над 5.50 ама се надявам да е 6.00![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Успех на всички. : )
Матурата по БЕЛ е обидно лесна (няма да кажа елементарна).
Аз без абсолютно никаква подготовка (без да ходя на уроци, почти без да влизам в часовете по БЕЛ, без да решавам примерни тестове, без да съм прочел повечето задължителни произведения), изкарах оценка близка до отличната.
Казвам ви го, за да не се притеснявате излишно. : )
Не се плашете от матурите, ще ги вземете. Гледайте след т'ва в универстита кво става :Д
Успех ви желая.
Аз миналата година също бях много спекла, защото изобщо не бях учила, но си взех и двете матури с Много добър.
УЖАСНА ТЕМА!!!!!!!!!
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пълна помия! Възможно най-забилото херцаджийско произведение с още по-отвратителната тема по него!
Ква е тая тема? Хич не можах да я чатна?"От здравия разум до поетическото безумие" или нещо такова беше WTF, инъче теста не беше труден, само на 39 въпрос дето имахме да дадем 2 примера за съпоставка на образи с ирония или нещо такова там нищо не писах, към 4-5 ще имам сигурно-кога излизат отговорите?????????