- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Давайте съвети !!!!!!!!
Здравейте! запознах се скоро с едно момиче по фейсбук и си пишем вече няколко дена. Скоро мисля да я поканя да излезем да се разходим .. та въпросите са за какво да си говоря с нея на какви теми тва ми е най трудно в срещите.. пък не става да мълчим и да се гледаме .моля помогнете и учтиво ви моля да не ме храните !
"моля да не ме храните !"
Не си го и помисляй , тепърва те почват .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Искам да ми отговорите на въпроса ако някой ще ме храни да ми пише на лс да се разберем !
ох просто си говорете общи теми и гледай да оставиш добро впечатление
Писала съм го в подобни теми, но ще го напиша пак. Ако мислиш предварително какво да правиш и едва ли не си пишеш смислов сценарии, шанса да забравиш всичко и да се паникьосаш, когато моментът дойде е огромен. За това се отпусни и бъди себе си. Разкажи й какво обичаш да правиш, кои са любимите ти филми, каква музика слушаш, попитай я как е при нея. Дали има филм от тези които са по кината или предстоят да излязат, който иска да гледа, защото може да отидете заедно. С какво се занимава в свободното си време. Дали има мечта. Нормални и естествени въпроси, които се задават на човек, за когот не знаеш много. Просто се опитай да бъдеш спокоен.
Няма значение какво казваш а как го казваш. Особено при първи срещи. Дръж се така сякаш излизаш с някоя стара приятелка. без много притеснения, спокоен и ведър. Усмихвай се.
Конкретни теми няма да ти казвам, защото ще се придържаш само към тях а това е лошо. Импровизирай, важното е да говориш с хъс и да звучи грабващо. Не забравяй физическия контакт и ескалацията на поведението.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Смисъл как да и оставя добро впечетлени какво да правя ?![]()
Авторе.. не че нещо ама.. четеш ли изобщо кво ти се пише? Дразниш като пишеш едни и същи въпроси. Излизал ли си изобщо на среща с момиче някога?
Питам щото това е важно и от това зависи какви съвети ще ти дадем. И колко ще ни повярваш. А и на по колко сте?
Dr. Gregory House
Бас на > или = 14 е !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Съгласна съм с In*The*FaceМоже да я поканиш направо на кино, ако си харесате някой филм
![]()
Валдесчо на 16 съм ! излизъл съм с момичета .. мисля да я поканя и да се разходим някаде с мотора.. ии да виждам какво ми се пише бъди спокоен![]()
аа и забравих да кажа тя е с 5 месца по голяма от мене , ама тва не е проблем нито за нея нито за мен , защото предното и гадже беше по малък от мене !
Моля , моля , дами и господа да не се излагаме , КИНО на 1 среща, я пак помислете ?
С мАтора е лоша идея. Щом си излизал с други би трябвало да знаеш какво се прави. Кино също е лоша идея. Разходка пеша някъде, билярд, боулинг, дартс, в някоя сладкарница. Всичко предразполагащо разговор и физически контакт е добре дошло
На 16 и мотор? Не е ли скутерче?
Dr. Gregory House
Ъх... оттеглям всички мои коментари по темата.
Dr. Gregory House
Глобалното затопляне е много приятна тема ^_^
Щом го има въпроса "Какво да говоря?", обезателно срещата няма да мине гладко. Ако имате втора такава непременно да се похвалиш.
Впрочем във фейса какво си говорите? асл плс, име... друго какво, че съм забравил?