.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend Виж мнението
    Покрай изпитите и бала малко поспррях ама пак почнах
    Шанса на улицата да попаднеш на някой който не е загрял с дънки и да ти набие маваши в главата е над 1:10 000 трябва да си бахти каръка
    не си ме срещнал

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    О колко жалко
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

здравейте искам съвет ) видях темата и мисля, че тук най-много ще ми помогнете искам да тренирам в ЦПКК Бонсист , но не знам нито цени нито мнения имала съм заплахи, че ще ме бият с тях се оправих,но все пак ако нещо ми се случи по улицата предпочитам да съм подготвена ;д е схванахте предполагам кажете ми мненията си моля ви живея в София , така че ако знаете нещо за този клуб кажете !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimka98 Виж мнението
    здравейте искам съвет ) видях темата и мисля, че тук най-много ще ми помогнете искам да тренирам в ЦПКК Бонсист , но не знам нито цени нито мнения имала съм заплахи, че ще ме бият с тях се оправих,но все пак ако нещо ми се случи по улицата предпочитам да съм подготвена ;д е схванахте предполагам кажете ми мненията си моля ви живея в София , така че ако знаете нещо за този клуб кажете !
    Като станеш на 18 си вземай патлака и не ебавай много тва и онва )

сега съм заинтересована към бойните изкуства, но мерси за съвета )

Мега фен
    Супер бойни изкуства,като ти дойдат 2ма 3ма трениращи и влезеш в некоя болница с толковата знания дето имаш пак ще си много заинтересован(a) от БИ. То е яко да си правиш спаринга там с някъв приятел,ама ако ти вкара или ти някой дето да вижда звезди посред бял ден и да сере по 3 пъти в секунда да не може да стане ще има кво стана братле а-у па на улицата ще те покъртят от удари

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Супер бойни изкуства,като ти дойдат 2ма 3ма трениращи и влезеш в некоя болница с толковата знания дето имаш пак ще си много заинтересован(a) от БИ. То е яко да си правиш спаринга там с някъв приятел,ама ако ти вкара или ти някой дето да вижда звезди посред бял ден и да сере по 3 пъти в секунда да не може да стане ще има кво стана братле а-у па на улицата ще те покъртят от удари
    Това е момиче и иска да тренира нещо.. Например ако случайно я нападнат да може да се защити до някоя степен! Познавам много момичета които са тренирали карате киокушин. Можеш да пробваш

Мега фен
    Няма лошо

Аман от компютърни шампиони по БИ .
    Кик бокс - учи те да си добър в ударите с крака и ръце , добър баланс , техники
    Муай тай - учи те как да оцелееш в бой , използва се цялото тяло , техники , баланс обаче голям бой се яде на тренировките - за мен тва е най добрия спорт !
    Бокс - трябва да си с размерите на Майк Тайсън , Роки Марчиано , Мохамед али за да си добър в тоя спорт , не е за всеки
    Борба - добро телосложение ти трябва !! За мен това е най добрия спорт на земя !
    Джудо - буташ го и му трошиш я крак я ръка , не е кой знае колко според мен. На състезанията е много скучно !
    Самбо - харесва ми , незнам нищо за тоя спорт
    Карате - пълен батал и за това е на последно място !!!! Само ти заздравява тялото нищо повече ,, един каратист е добър само с крака и трябва да има къде да ги движи тия крака .. влизаш му в близък бой една сеерия от 4 удара в главата и каратиста ще лежи !

ММА - Смесейни бойни изкуства - ТОВА Е СПОРТ !!! използват се комбинации от други спортове и е добър ,, обаче наистина е добре да имаш опит в други Б.спортове поне за 3-6 месеца ..

Тренирал съм Кик бокс ,, това ми стига ,, сега гледам да се науча да се бия на улицата ,, знам техниките и ударите ,, и мога с дънки да ти набия маваши , лол кик и тай гери , без да съм загрял ,, всичко е до постоянното поддържане на мускулите

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Винг Чун... ММА е л*йна, честно казано.. )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на notlike
    Бойните спортове са доста интересна тема за дискутиране. Те трябва да се практикуват с едно наум - нерядко се случва хора, които тренират, да се самозабравят и да се репчат на всеки срещнат. А пък истината говори - колкото и да си добър в даден спорт, винаги може да се намери някой, който да те заколи като свиня - пример, Багата. Той оцеля, ама Господ не е с всички.
    MMA е комбинация за състезания и за улицата - да можеш да се нагаждаш спрямо всякакви съперници.

Карате и айкидо са за самодисциплина.

Бокс - обикновеният бокс е доста добра опция. Много хора го подценяват, защото си мислят, че тези хора, удряйки само с ръцете, не могат да правят нищо и едва ли не един 20-килограмов кик-боксьор ще го разбие от движение. Факт е, че ако си здрав физически и най-вече в ръцете, един удар в главния офис и всякакви планове за мавашита и други ритници отиват в кофата.

Кик-бокс и муай-тай са ми най-нелицеприятни. Супер ефикасни са, но крият два огромни минуси - риск от сериозни щети по време на тренировка и невероятна амортизация на организма. Тоест, по-вероятно е с времето сам да се размажеш от тренировки, отколкото да ти лепнат 1 или 2 шамара.

Винг Чун-а не го коментирам - спорт, където ритниците между краката и бъркането в очите са позволени, не бих желал и да чувам.
    Самбото е доста добро - особено бойното самбо, но там има много контузии. За другите спортове нямам представа хич (не че за тези знам кой знае какво)

Въпрос на избор - аз лично искам да се науча на руски ръкопашен бой за самозащита и то в краен случай.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си