.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy

какво подяволите..!!!?!

Здравейте, пиша тук въпреки че не съм сигyрен дали е за правилния раздел.

та да минем по темата

От скоро , доста скоро ходя с едно момиче има няма 2-3 седмици, та тя ми каза че е девствена и че иска да изчакаме.. сагласих се с това , нормално е , но ето тук идва проблемът.
    преди малко проверих смс-ите й Онлайн (не ме питайте как,сложно е)

и ето какво видях http://dox.bg/files/dw?a=7bd59b965c (ако не ви мързи свалете го)

за тези , който няма да го свалят г/д ще се опитам да обясня в кво се състоят...

тя е правила секс с някво момче ( и изглежда го правят редовно) което и се е празнило по тялото и т.н.. смс-ите са доста скорошни от 16 този месец..
    с са някак брутални .. ! просто нямам думи изгубихх пълно доверие у хората..!

а мислех че тя е различна явно съм се лъгал..само немога да проумея защо трябваше да ме лъже и защо по дяволите се занимава с мен щом се ебе с друг.. просто ума ми не го побира

та въпроса ми е

вие какво бихте направили ? ако ви се случи нещо подобно..!???

После Драс: радвам се че не изгубих мн време с нея и че не се бях привързал , но да адски гадно ми е в момента ;ь !!

После Драс Но2 : Не ме съдете за правописа поради 2 причини 1во няма флех тайп и ползвам онлине кирилизатор, който е адски странен .. и 2ро хич не съм в настроение за правопис чесно да ви кажа!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-17-2012 на 21:17

Извинявай, ама какъв човек проверява смсите на момичето, което харесва без нейното позволение?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Не мисля,че е редно да качват SMS контакти на човек,който дори не е уведомен.Мнението ми за нежната част не е изпълнено с хвалби,поради преобладаващият боклук сред тях.Единици са свестните и честни момичета,но да не забравяме,че не е изключено и те да те предадът.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Добре ... няма да те съдя за правописа. Не успях да прочета файла излиза ми несъществуващ. Аз съм момиче и никога не бих направила нещо такова. Това наистина е абсурдно. Ако съм на теб няма да чакам нито секунда повече ще и се развикам ще я унижа и ще скъсам с нея още в същата минута. Това не е човек а нещо много по-гадно. Без да и искам обяснение или нещо такова....просто и казвам край..
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Съжалявам за това, което ти се е случило. Зарежи я разбира се, друго няма какво да направиш. И и кажи ясно и точно защо го правиш, искай отговори защо е постъпила така. Ако не ти се разясни, то поне ще я поизпотиш докато се чуди как да се оправдава.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Извинявай, ама какъв човек проверява смсите на момичето, което харесва без нейното позволение?
    да това не е правилно ,но ако не го беше направил дали щеше да разбере ,че тя се подиграва по такъв начин с него??
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    да това не е правилно ,но ако не го беше направил дали щеше да разбере ,че тя се подиграва по такъв начин с него??
    мм направих го защото имах съмнение.. никога дo сега не съм го правил!
    а какъв по лесен начин за проверка на съмнение от четене на смс-и

а и вече за 2-ри път губя приятелка брутално (почвам да си мисля че е нещо от мен)

Little_Lady няма кво да съжалявате смисал.. тя ме губи , а от цялата ситуация аз печеля щото се оттарвах от един "боклк"

а защо веднаха се хванахте как се чуствам пуснах темата.. относно този въпрос

"вие какво бихте направили ? ако ви се случи нещо подобно..!???"

моля отговаряйте и на него!

После Драс: а пък как се чуствам и кво ще направя само аз си знам! определено няма да и падна на нивото.. и няма да правя циркове честно казано въобще няма да се занимавам с нея просто късаме и край!

Първоначално се представя като някакъв супер "хакер"; видял й бил съобщенията от интернет - доста трудно, освен ако нямаш (или си имал) пряк и НЕОБЕЗПОКОЯВАН достъп до телефона й, а ако ти си го имал, чисто и просто е можело от там да ги погледнеш, защо ще се занимаваш чрез интернет? Да не говорим, че тези проследяващи устройства, които се слагат на телефоните, изобщо не са евтини.
    И после, "хакера" не може да публикува правилно линк към dox? Аз не че го ползвам де, ама като такава грешка я направят 214123 пъти, се научаваш, че не може да копираш просто линка, който ти е горе в адрес-бара, а си има друг начин за споделяне. Вярно, нормално е простите хора да го объркат, но щом разбираш толкова, че да успееш да хакнеш чужд телефон чрез интернет.. не вярвам да не видиш, че http://dox.abv.bg/files/listtree е невъзможно да бъде линк към ТВОИТЕ файлове, най-малкото като си преведеш files/listtree - т.е. (груб превод) файлов мениджър.

Да не си отворил някакъв сайт, който срещу няколко СМС за 2,40 ти предлага да "видиш" чуждите СМС-и?
    BOY

ами не се правя на хакер просто е сложно за обяснение... а ти нз кво хейтваш пиши по темата..! ако обичаш

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ами не се правя на хакер просто е сложно за обяснение... а ти нз кво хейтваш пиши по темата..! ако обичаш
    Не хейтвам, а ти казвам мнението си. Иначе за въпроса ти - ако всичко това е истина (пак ти казвам, ако си го направил от някакъв съмнителен сайт, след пращане на СМС-и, не вярвай), значи тя е с теб за да те използва - и решението е само едно - зарязваш я, преди тя да вземе всичко, което може от теб (какво точно не мога да предложа, но обикновено става въпрос за пари), и да си тръгне сама.
    BOY

оф съжалявам , ся видях че съм объркал линка , не внимавах много докат правех темата ето го ся вече баш линкОт!
    http://dox.bg/files/dw?a=7bd59b965c !!

а относно "сайтовете" споко аз на такива не вярвам!не се тревожи!

и by THE way аз не ви питам какво да направя аз :Д аз си знам кво ще си правя.. интересно ми как вие бихте постъпили

После Драс: няма начин да е за пари аз съм на 17 нашите имат пари.. ама някак не ми се връзва да е за пари при условие че имам "не стабилни" доходи зависещи от настроението на майка ми! !
    ;д а пък и тя си е малка "пикла" за кво са и пари! ;д

После Драс Но2: единствения ми въпрос относно мен самия ми е..! преди няколко дни разбрах че има момиче (доста симпатично) хлътнало мн здраво по мен (една нейна приятелка ми каза на 4-ти очи) според вас как ще изглежда отстрани ако хукна да се зарибявам с другата?!

anonymous708973
    Guest
    Изключително много ме съмнява това да са нейните смс-и. Съгласна съм с ss9.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изключително много ме съмнява това да са нейните смс-и. Съгласна съм с ss9.
    Ами, ако са? Авторе, я направо й виж и телефона за по-сигурно.
    Звучи ужасно, ама току-що се роди едно съмнение.. ако са нейните и я оставиш - ок, обаче ето го и проблема..
    Ако я оставиш и смс-те не са били нейни? Пропусната възможност.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Първото решение винаги е правилното, колкото повече мислиш по-зле ще става, защото сам се убеждаваш ... късай направо и да не ти пука.
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Ехе смятай, прочетох СМС-ите и просто не знам какво да мисля.. А тя впрочем на колко е? Пише доста недодялано, но то не е в това проблема в момента. Ако това наистина са нейните смс-и, ЗАРЕЖИ Я! Няма какво да се чудиш и маеш, явно е просто поредната ...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не знам на колко е въпросната, но можеш да й пуснеш снимката във скайп и фейсбук и да й искаш обяснение. Имаш право да го направиш, след като тези смс-и ги е изпращала докато сте били заедно. Аз лично, понеже съм цербер в това отношение, щях да прозвъня и на номера, към който са изпращани и да поискам да се видя с този човек, за да разбера неговата теза. Представи си, че се окаже, че е нейна приятелка с която са се лигавили или пък друго момче, което изобщо не е било наясно със съществуването ти. Избеснявам в подобни ситуации, честно. Няма нищо по-отвратително от това да се подиграват с теб зад гърба ти. Аз обаче бих разнищила ситуацията до край.

приятелю ебеш,свършваш и в устата,и бегаш без да даваш обяснения

приятелю ебеш,свършваш и в устата,и бегаш без да даваш обяснения.

Супер фен Аватара на djipsito
    Смятай... Аз бих искала обяснения, после късам.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Момче бий си камшика и чао. Аз ако бях на твое място щях все пак да попитам за тези неща. Просто ще искам да видя докъде стига честността. Иначе не се отчайвай, това че си се заблудил в нея, не значи, че всички са като нея. Не забравяй, че заблудата е твоя.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Не ви разбирам, знаете ли кво значи "лично пространство"? Да четеш чужда кореспонденция е грозно и долно! Ако тя наистина те е лъгала... споко, ти си паднал на нейното ниво като си й чел какво е писала. И не вярвай на всичко, което четеш. Ако някой се зарови и в моята кутия с входящи и изходящи сигурно би се изплашил. Но това не ме прави невярна или нз си ква си...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    Тъпо/грозно е да й ровиш в смс-ите.
    А ако е вярно всичкото й го кажи, чуй какво ще ти каже (изслушай я) и ако подтвърди и не съжалява така че да го усетиш, я режи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Здравейте

Защо да е грозно, че се е ровил в смс-ите ? Ами, ако това е истина и той не го беше осъзнал ? Да и ходи зад гъза и тя да си играе с него.... Аз бих ти предложил(към автора) Защо не провериш дали наистина е девствена , защото тия неща може и да са лъжи
    Абсолютно съм съгласен със In*The*Face

Banned Супер фен
    Реално погледнато те имат връзка от 2 седмици, вероятно не се познават от много време. И никой не дължи нищо на другият. Тя по никакъв начин не ти е длъжна - нито да ти казва с кой се ебе, нито с кой си пише СМСи. Защото в истинският свят, за разлика от пуберската ви драма, която наричате живот, никой не си зарязва любовниците за всеки Сульо и Пульо с който се запознае. Защото хората си гледат интересите и се пазят. И това дори и да е долно, ти, авторе, не можеш да го кометираш. Ти си направил същото - гледал си си интересите и си си се пазил, преглеждайки СМСите на една почти непозната. И както ти не искаш да те наранят и тя не иска. И в случая двамата сте се постарали добре. Сега ти ще я зарежеш на време, а тя ще си остане с любовника. До това води предпазливостта.
    И двамата сте един дол дренки, така че препоръчвам да останете заедно.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ти сигурен ли си, че си на 17 ? .. Тя да не е на 12 случайно... Защото по начините ви на писане, и на теб и на нея (не говоря граматически), не ми изглеждате особено пораснали... xixixi |(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си