- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвам едно момче, но не знам как да му кажа.. :(
Хора харесвам БЕЗУМНО много едно момче, но просто не знам как да му кажа.. страшно много ме кефи, но простоо.. нито се познаваме нито нищо.. само фейсбуците си имаме.. помощ..
П.С: От едно и също даскало сме..
Защо първо не се запознаете.. може отвътре да не е чак толкова прекрасен : )
ъм.. проблема е как да се запознаем.. супер срамежлива съм, пък ако му кажа, че го харесвам, а всъщност той не ме харесва ще стана за смях..![]()
Помоли някой да ви запознае.Ако си толкова срамежлива,никога нищо няма да стане.Т'ва е истината.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Не бързай да му казваш , че го харесваш , а и ми е странно да харесваш някого без да го познаваш.. Както и да е , както мацката горе спомена помоли някого.
Бях и аз така, харесах си един батко, намерих му фейса, чатихме един път и не се оказа толкова як, колкото мислех че е. Впоследствие разбрах, че си има гадже, и ми мина влечението.
Как да се запознаеш - първо го сръчкай. Знам, че звучи клиширано и тъпо, но действа. Така те забелязва, влиза ти в профила, гледа ти снимките, интересува се коя си. После ако той ти отвърне, сръчкай го пак и така, докато той не ти пише или ти не решиш, че е време да му пишеш.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥