- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие щастливи ли сте?
Разбира се, че пълно щастие има...... Нищо не ми липсва.. Правя си квото ми е кеф на мене.. Кефя си се на живота просто.... Верно, че примерно ако ми падне 1 милиард от някъде още повече ще ми повдигне настроението хаха.. Обаче кво пък и без него пак си ми е 6 точки всичко......... Тва, че пълно щастие няма са чисти глупости.. До човек си е и зависи от ква гледна точка гледаш на нещата..
Хъх. И на мен ми хареса притчата.
Иначе, може да се каже, съм в процес на очакване. Има доста неща, дето искам да се променят, ама, по дяволите, голяма част от тях не зависят от мен, колкото и мрънкащо да звучи.
При мен го има тва, че квото и да се случва в себе си нося едно вътрешно щастие и позитивизъм и тва не ми позволява да се сдухам тотално.![]()
Щастлив съм! Не съм в лошо финансово положение,имам приятели които биха копали с мен,намерих момиче което е рядко срещано,имам достатъчно свободно време.Не се оплаквам и ми и е добре.
Имам си моите глупости на главата, ама пък не ме ебе. Не мисля толкова задълбочено над проблемите си.
Лято е, в еуфория съм, имам желание за много неща. С две думи - много съм доволна!!
Първоначално написано от antifashionshit
Много. Всичко е прекрасно и перфектно някак си. :о
Лошото е, че от известно време много се нервирам и това доста ми 'срива' щастието .. И постоянно слушам разни тъжни и депресиращи песни, да ме пита някой защо.. Интересното е, че ноември месец бях много щастлива, а нещата бяха по-зле от сега.. !? Важното е, че и сега съм щастлива и всичко си върви много добре..
<3 d(ˆˆ)b
Тези дни много неща ми се насъбраха на главата и ми е много смотано настроението като цяло, но след средата на юни вече ще съм се поосвободила и ще ми е доста по-спокойно. Но като цяло съм много щастлив човек. Да чукна на дърво, дотук всичко в живота ми се е развивало така, както съм го искала. Нищо не ми липсва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не съм щастлива. Липсва ми нещо.
Come on skinny love just last the year...
Безкрайно тъпо е, но съм в момента, да. Много работа има покрай университета, не спя почти, напускам работа...но съм доволна от положението. Оставила съм си по 1 ден в седмицата за пълно щастие и си го получавам този път днес (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм мизерен и нещастен,
В момента-не, но като се замисля имам семейство, приятели, нормален живот, защо да не съм, като някои хора и това нямят?
В по-добър период съм от преди, но винаги при мен го има съмнението, гоненето на съвършенство, търсенето на житейски истини, дълбаенето на "свръхземни въпроси", анализирането и т.н.
Просто никога не достигам пълното удовлетворение.
Но поне знам, че сега, докато ми е (по-)добре, трябва да оценявам това, което имам. Ако не го направя, ще се повтори същата история като преди 3-4 години... ще осъзная твърде късно, че всъщност съм се чувствала щастлива.
И така де : )
Та те това драмите на търсещия човек. Търсещ във всеки един смисъл.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В момента не съм сигурен щастлив ли съм или нещастен.Загубил съм ясна представа за нещата.От една страна няма нещо което да ме кара да съм нещастне,защото имам покрив над главата,срещам разбирателство и подкрепа от семейството си,уча,но от друга страна може би заради лошите си черти не мога да се почувствам щастлив,защото сам правя нещата сложни.Определено вече съм на мнение,че човек може да се чувства щастлив само ако си го позволи.
Имам прекалено много искания/планове за себе си и околните, които ми пречат да изпитам пълно щастие, но пък от друга страна ме амбицират, така че не бих се задоволила само с определени неща, които да ме правят щастлива до един момент.
Отделно от това съм до голяма степен зависима от хората около мен и в повечето случаи те са причината за моето недоволство. Пука ми - това е проблемът!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Че аз съм ебаси и пича, не само съм щастлива, но съм и благодарна, че мога да прекарам животът си с мен. Толкова се обичам и винаги се опитвам да се направя щастлива, благословена съм да съм със себе си. И каквото и да стане винаги съм до себе си. Аз съм най-добрият приятел и любовник, който някога ще имам. Освен това имам прекрасно чувство за хумор и мога да говоря със себе си на всякакви теми съотвено съм си и прекрасна, предостатъчна компания.
А хората ми (щото звучи джи) винаги са щастливи около мен, а аз не съм егоист и когато те са щастливи и аз съм щастлива.
Има неща, които ме правят нещастна. Неща, които не се случват. Вярвам, че всичко ще се оправи.
te amo, mi amor !![]()
Щастлива съм! Нямам всичко, което искам, но и така се справям и ми е екстра. Гледам напред и осъзнавам, че животът е пред мен, че ме очаква едно невероятно лято. В момента ме гъделичка едно неприятно чувство, но като минат изпитите се надявам, че бъдещето ми ще започне да се нарежда, както искам.Само след няколко дена ще започнат да ми се случват само хубави неща и нямам търпение да започна да им се радвам... малко остана
![]()
В странен период съм. Хем съм щастлива с момчето, което съм - хем съм напрегната, заради проблемите в семейството. Та, така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм най-щастливият човек на света, но да кажем, че съм добре.. здрава съм, слава на Бога, имам няколко добри приятели около себе си, хора, на които мога да разчитам и съм благодарна за това.. в любовен аспект изобщо не съм щастлива.. и сама съм си виновна за това, но.. шанс.![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Щастлива съм! Сгодена съм за един прекрасен мъж, от който след време бих искала да имам деца и да създадем семействоОбразованието ми върви, имам подкрепата и компанията на приятелите си. Е имам и някой неприятности, но кой ли няма
![]()
Хахаха.. случката от тая притча днес май май и мен ме посети.....
Смея да твърдя че и аз съм една от Щастливците....Имам си приятели и знам че мога да разчитам на тях!...
Но пък и всеки си има трудни моменти.....![]()
Определено не съмВ отворена връзка съм...момчето ми беше казал, че с другото момиче не са толкова близки като преди.. но явно е било само моментно състояние.. Тъпа съм, защото започнах и наистина да го харесвам... и също защото не мога да бъда ок да излизам с 2 момчета (чувствам се като курва!)... Защото и двамата ( с първото момче) чувстваме едно и също като сме заедно - че останалия свят е изчезнал,,, и не знам дали това е хубаво или ужасно!?!? Иначе.. като цяло съм добре.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...