.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Никога не съм била наполовина щастлива и съм абсолютен привърженик на тезата, че има пълно щастие. Просто се съсредоточавам върху хубавите неща от живота ми, които винаги са били достатъчно и се стремя да променя, онези които не са толкова хубави. Мисълта, че мога да го направя ми е достатъчна. Зависи от това как подреждаш приоритетите си. Ако в списъка, първите 5 например, за както бих искала да са ок, всъщност са, то това ме прави абсолютно и 100-процентово щастлива. Те са онези обикновени неща като здраве, приятели, семейство, любим човек. Вкупом именно те са и най-важните неща за мен. Ако тях ги има значи съм щастлива, значи всичко ми е наред, а ако не е, заради горепосочените остава вярата, че ще се оправи, защото имаш някого до себе си. Имаш опора. Не си сам. Така че, ако съм жадна и в една чаша има вода, няма никакво значение дали е на половина празна или пълна. Важното е да ми утоли жаждата. Останалото ... на кой му пука.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Щастлив съм! Не съм в лошо финансово положение,имам приятели които биха копали с мен,намерих момиче което е рядко срещано,имам достатъчно свободно време.Не се оплаквам и ми и е добре.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не съм най-щастливият човек на света, но да кажем, че съм добре.. здрава съм, слава на Бога, имам няколко добри приятели около себе си, хора, на които мога да разчитам и съм благодарна за това.. в любовен аспект изобщо не съм щастлива.. и сама съм си виновна за това, но.. шанс.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Определено не съм В отворена връзка съм...момчето ми беше казал, че с другото момиче не са толкова близки като преди.. но явно е било само моментно състояние.. Тъпа съм, защото започнах и наистина да го харесвам... и също защото не мога да бъда ок да излизам с 2 момчета (чувствам се като курва!)... Защото и двамата ( с първото момче) чувстваме едно и също като сме заедно - че останалия свят е изчезнал,,, и не знам дали това е хубаво или ужасно!?!? Иначе.. като цяло съм добре.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си