.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: чалга

чалга

много обичам да случам чалга.харесва ми - яки текстове ,яки изпълнители , които искам да изпълня отвътре с много любов абе..много си обичам като си пусна компа да надуя андрея или ивана или кости ,направо много е яко . който говори против чалгата просто нищо не разбира...........0ще не съм ходил на дискотека че не ме пускат ама след 1-2 години ше е много як о голям купон

Супер фен Аватара на sashko705
    Умри!
    (10 букви)

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

ти май си някаф метал

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Умри!
    (10 букви)
    ?! какво е това отношение, какво е това възпитание бе ? откъде по дяволите идваш и какъв си ти, че да се държиш така ?? Всеки ще слуша каквато музика иска, всеки си избира какво да прави .. ! Някой на тебе да ти е казал "Умри!" , щото примерно не слушаш чалга .. айде малко помислете ..слушам си чалга и не само де ! смятам, че не ми влияе по никакъв начин, нито на поведението, нито на визията ..!
    : ))

много грубо.направо на бургия ми влезна тоя ... много съм тъжен ,тва не е нормално

Супер фен Аватара на sashko705
    Aахахаха вие не сте нормални!

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Айде да не си говорим как влияе чалгийката на младото поколение и като цяло на народа, че е мноо(о)...го грозна гледката : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си